Puskás Peti fura, molekuláris finomságokkal szeretne szerelme kedvében járni

Forrás: Redlemon -
Puskás Peti molekuláris gasztronómia szerelem nőnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Puskás Peti igazi úriember, és ha udvarlásról van szó, mindig megadja a módját. Nem volt ez azonban mindig így: kamaszként neki is meggyűlt a baja a csajozással. 

Puskás Peti életében mindig is különleges szerepet töltöttek be a nők, legyen szó az édesanyjáról vagy akár a párjáról. Udvarlás terén azonban saját bevallása szerint sokat fejlődött az elmúlt évek alatt.

"Volt időszak, amikor jó csajozási ürügyként is szolgált a nőnap. A mai napig élénken él bennem, amikor úgy kb. 14 évesen a suliban iszonyatosan berezelve, hosszasan győzködtem magamat, hogy végül remegő lábakkal odamenjek szünetben az osztály egyik legszebb lányához egy szál virággal. Miközben persze végig az járt a fejemben, hogy azért is kell megtennem, hogy ne csapjon le rá más" – mesélt bátortalan hódítási kísérleteiről Peti.

Forrás: Redlemon

Puskás Peti ma már magabiztosabban közelít a nőkhöz. Mostani szerelmével, Angélával fél éve élnek boldog párkapcsolatban.

"Ma már jobban értek a hölgyek nyelvén, szerintem Angéla élete mellettem olyan, mintha mindennap nőnap lenne. Ez az első nőnapunk együtt, így szerettem volna valami különlegességgel meglepni Babicit. Gondoltam, kiteszek magamért, és bedobom a nem létező mixertudásomat.

Forrás: Redlemon

Néhány molekuláris különlegességet készítettem. Volt folyékony nitrogénben fagyasztott rózsás tiramisuhab, licsi szederkaviárral és uborkás vodkakapszula. A hatás pedig nem maradt el" – tette hozzá sejtelmesen a The Biebers oszlopos tagja.

Mi az a molekuláris gasztronómia?

A molekuláris gasztronómia a fizikai és kémiai folyamatoknak a gyakorlati konyhatechnikában történő alkalmazását jelenti. Nemcsak a főzés fizikájával és kémiájával foglalkozik, hanem általánosságban a tudományos ételkészítés művészi, technológiai és társadalmi kérdéseivel is. A molekuláris gasztronómia az ételek elkészítésének és tálalásának modern, divatos stílusa is. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy ehetsz akár kék apró bogyókat, amiknek tiramisu íze van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.