Gundel Takács Gábor: "Ugyanazt a fizetést kapom akkor is, ha tíz műsort vezetek, és akkor is, ha a lábamat lógatom"

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
MTVA Maradj talpon! (vetélkedő) Gundel Takács Gábor vetélkedő fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az MTVA műsorvezetője még reménykedik benne, hogy hirtelen megszűnt műsora visszatér, aminek sikerét azóta sem felejtették el a rajongók. Gundel Takács Gábor a fizetéséről is őszintén mesélt.

Ahogy a Life.hu is megírta, nem ez az első eset, hogy Gundel Takács Gábor alól kihúzzák a talajt, azaz a vetélkedőműsort. Az MTVA műsorvezetője nyugalommal kezeli a helyzetet, nem izgul a jövőjéért.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

„Érdekes szakmai szituáció, hogy egy ilyen műsort meg lehet-e szüntetni. Meg kell-e szüntetni? Milyen okai voltak annak, hogy megszüntették? Hiszen tényleg sokan szerették. Jó érzés hallani, hogy ilyen sokan nézték. Nemrég valaki leszólított, és elmondta, csak ezt nézte. De az a 'vállveregetés' is jólesett, hogy ebből lehetett valamit tanulni. Ugyanazt a fizetést kapom akkor is, ha tíz műsort vezetek, és akkor is, ha a lábamat lógatom. Itt jegyzem meg, 2007-ben tértem vissza a közszolgálati médiába, és azóta változatlan a fizetésem. Reménykedem, hogy a Maradj talpon! ősszel visszatér. Racionális érvek szólnak mellette" – mesélte a műsorvezető a Blikknek, ahol az egész interjút elolvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.