Kommentháború: Egymásnak estek Gombos Edina és Sebestyén Balázs rajongói a Facebookon

Fotó: TV2, Zsigmond László/Life.hu -
pucérkodás Gombos Edina várandósság Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt napok legnagyobb port kavaró címlapja az volt, amelyen a várandós Gombos Edina teljesen pucéron áll modellt. Ahogy a hírességeket, úgy a civileket is megosztotta az Aktív műsorvezetőjének fotója, és kommentcunamival árasztották el a netet. Mi is elolvasgattuk ezeket. 

Balázs és csapata a Morning show-ban cikizték Edinát, Vajtó Lajos és Hujber Ferenc pedig a Borsban kelt a műsorvezető védelmére. A pucér fotók az alábbi videóban is láthatók...

...mi pedig a napi- és hetilapok olvasóinak kommentjeiből szemezgetünk. Edina fényképei - és Balázsék beszólása - ugyanis nagyon, NAGYON megosztják a közvéleményt. Néhányat megmutatunk:

"Mi még mindég a 19. században élünk a viktoriánus Angliában, ezek szerint. Semmi nem volt a képen, ami közönséges lenne, csak az emberi kicsinyesség teszi azzá!"

"Nem is alázták meg Edinát, Balázsék csak összehasonlították a külfödi sztárokkal .Azt mondták hogy miért nem fogadjuk az ilyen fotókat olyan örömmel stb... mint pl kinti sztárokét. Balázsnak még tetszett is fotón Edina. A zt mondta, hogy szép terhesen is."

Fotó: TV2, Zsigmond László/Life.hu

"Várandósan egy nő nem veszíti el a nőiességét, továbbra is vonzó. De miért akarja bárki is, hogy idegen férfiak csorgassák a nyálukat, miközben ő felvállalja önmagát?"

"Sajnos sokkal többet képzel magáról ez a két majom, mint amennyik! Kíváncsi lennék Balázs mit szólt volna ha az Ő feleségére mondtak volna hasonló megjegyzést.Egyébként szégyelje magát mind a két bunkó!"

"Nem kell itt hőbörögni, Balázs és a társai ezt is megtehetik, hogy a napi aktuális bulvárhíreket megbeszélik, kibeszélik!! Beszéltek a tőzsdék bukásáról, hogy patkányt fotózott le egy szegedi férfi a WC-jében stb.. Miért kell ezen meglepődni, reggeli szórakoztató műsor, minden téma felmerül. Edina, nem kellett volna levetkőznöd meztelenre, ha meg megtetted akkor ne rinyálj itt, hanem viseld a kritikát, és azt is, ha valaki a férjeden kívül szépnek lát! Ilyen az élet!! Nekem magánügy lenne az áldott állapotom, mégha olybá nagy sztárnak is gondolod magad!!"

"Terhesen egy normális nő nem mutogatja magát! De úgy látom, hogy jó pénzért ő még a gyerekkijáratot is megmutatná!!!"

"Ki, hogy van vele! Annyira intim a kismamasàg, ilyen pucéran a nyilvánosság elé állni azért nem illik! Rendben van, a férjének tetszik, otthon nézegethették volna, de nyilvánosságra nem kellett volna hozni! Balázsék sem aláztàk meg, ez túlzàs, ugyanezt mondták, amit èn most leírtam ! Én sem alàztam meg Gombos Edinát most ! Ez a véleményem ! Amúgy kedvelem Gombos Edinát !!!!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.