rajongói oldal feltörés visszaélés weboldal Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerikából hazatérve komoly bosszúsággal kellett szembesülnie Radics Giginek, akinek feltörték a weboldalát. Az énekesnő már intézkedett is az ügyben. 

Alighogy feltöltődve hazatért Amerikából, Radics Gigi énekesnőnek máris komoly bosszúsággal kellett szembenéznie. Illetéktelenek ugyanis feltörték a weboldalát.

Forrás: Facebook/Radics Gigi

„Sajnálattal közlöm, hogy feltörték a "radicsgigi.hu" oldalamat. Még nem tudom, hogy mikor indulhat el újra, de addig itt, a Facebook oldalamon értesítek mindenkit a fontos eseményekről" – írta Gigi.

Nem ő az egyetlen

Ahogy a Life.hu cikkében olvasható, az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével él vissza a Facebookon egy idegen. Hernádi Judit pedig azért lett dühös, mert a nevében közöltek egy segítségkérő levelet, amely jó ideig keringett az interneten. A siket szépségkirálynő, Weisz Fanni úgy érzi, hogy ellopták az életét azok a csalók, akik a nevében egyeztettek munkákat, randevúkat, sőt fogadtak telefonhívásokat is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.