Lepkegyűjtő Bereczki Zoltán Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott arról, hogy a magánéleti kudarcok is szükségesek voltak ahhoz, hogy eljátssza legújabb szerepét.

Mint arról nemrég hírt adtunk, bemutatták Bereczki Zoltán új darabját, a Lepkegyűjtőt. A megrázó erejű darab pedig erőteljes színészi játékot kíván, hiszen Zoltán egy eddig tőle távol álló karaktert, egy pszichopata emberrablót alakít. Egy magából kifordult, olykor eltorzult arccal őrjöngő férfit alakít, miközben akik ismerik őt a hétköznapokban, jól tudják, leginkább halk szavú, csendes ember.

Forrás: TV2

Bereczki maga sem tagadja, hogy ahhoz, hogy ennyire szabadjára tudja engedni az indulatait a színpadon, és hogy felszínre törhessenek az eddig elfojtott érzései, szüksége volt egy magánéleti válságra.

"Megrázó élmény a saját lelked sötét oldalával találkozni. Azért nehezen megugorható akadály, mert találkoznom kellett az igazi önmagammal – mondta Bereczki Zoltán a Borsnak. – Egy nagyon kemény önismereti tréningen vagyok túl, és az életemben ezzel olyan kilométerkőhöz értem, amire mindig emlékezni fogok – vallott meglepő őszintéséggel a szerepéről a színész. – Pszichopatát játszani izgalmas kaland, egy nagy felismerés, hiszen egy idő után ráébred az ember: az a gonosz férfi, aki egy kiszolgáltatott, gyenge lányt kínoz: te magad vagy. Én magam vagyok. Az is én vagyok..."

Bereczki azt mondja, hogy csak most ébredt rá, milyen sokat változott azóta, hogy megismerkedett Szinetár Dórával.
"Akkor mutattuk be a Rómeó és Júliát az Operettszínházban. Ha megnézem a régi képeket, ott még nyoma sem volt (vagy nem tudtam róla) a sötétebbik énemnek. Ma már egészen más ember vagyok, sokkal érettebb, tapasztaltabb" – mondta őszintén a színész.
"Ha nincs az elmúlt tíz évem, a boldogságom és a szomorúságom, akkor nem tudnám eljátszani ezt a szerepet. Nem titok, hiszen mindenki tudja, hogy a magánéleti boldogság mellett igen komoly csalódás is ért – ami nem múlt el nyomtalanul. Mindez a személyiségem részévé vált, olyan emberré alakított, amilyen most vagyok."

Kiderült, a négyéves kislánya adott erőt Bicskey Lukácsnakhttp://www.life.hu/bulvar/20150408-bicskey-lukacsnak-betegsege-alatt-a-kislanya-adott-erot.htmlA karakteres arcú színészre az utolsó éveiben ismét rátalált a szerelem, és gyermek is született a kapcsolatukból.TV + Bulvár--A nyílt utcán rabolták el Pordán Petráthttp://www.life.hu/bulvar/20150404-bochkor-gabor-pordan-petra-elrablasa-miatt-aggodott.htmlFélelmetes helyzetbe hozták a kollégái a csinos műsorvezetőt, aki nem tagadja, traumaként élte meg a vele történteket.TV + BulvárOrigoJubilál az Éjjel-Nappal Budapesthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-cimu-nagysikeru-sorozata-elerkezett-az-500adik-epizodjahoz.html500. epizódjához érkezik szerda este Magyarország egyik legnépszerűbb televíziós sorozata, az RTL Klubon látható Éjjel-Nappal Budapest.TV + Bulvár--Puzsér Róbert: "Hajdú Péter nem személyében, hanem a médiában betöltött szerepében szarkupac"http://www.life.hu/bulvar/20150408-sirva-biralta-hajdu-petert-a-birosagon-puzser-robert-az-utolso-szo-jogan.htmlA bíróság pénteken ítéletet hirdetett Hajdú Péter és Puzsér Róbert ügyében. A bíró kimondta, Puzsér bűnös, aki most egy videofelvételt is megmutatott a tárgyalásról. TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huEzért dobták ki az Éden Hotelből Beusthttp://www.life.hu/bulvar/20150408-a-tv2-eden-hotel-cimu-musoraban-beus-megutotte-adamot-ezert-kizartak.htmlRészegség, szexhiány és ellenszenv – ezek vezettek odáig, hogy a hotelbe plüssállatokkal beköltöző lánynak máris távoznia kellett a játékból. TV + BulvárOrigoA mélybe vetette magát Aleska Diamondhttp://www.life.hu/bulvar/20150407-aleska-diamond-a-tv2-mokka-elo-adasaban-a-melybe-vetette-magat-es-600-meter-melybol-ugrott-ki-egy.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott Aleska Diamond, aki a Mokka élő adásában ugrott ki 600 méter magasról egy helikopterből. Aleskát mindössze egy gumikötél tartotta.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.