Közkinccsé tették Dobó Katát

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Playboy Dobó Kata szerelem múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is múzsa lett Dobó Kata, így új szerelmén, Anger Zsolton kívül is más férfi is múzsájaként tekinthet rá.

Már nem csak szerelme imádhatja hivatalosan Dobó Katát, aki egyre gyakrabban viszi magával nyilvános rendezvényre új kedvesét, Anger Zsoltot. Tegnap is vele tartott a színész, amikor bejelentették, hogy Kata kapta meg a a Playboy Man of the Year verseny múzsa kategóriájának különdíját.

Az év férfijei és a múzsa, Dobó Kata Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Nem ez az első rendezvény, ahol együtt jelenik meg az újdonsült pár. A 40 éves színésznő és nála öt évvel idősebb szerelme nagy nyilvánosság előtt februárban, egy magyar vígjáték díszbemutatóján debütált. A pár a Hacktion című magyar sorozat 2013-as forgatásán ismerkedett meg, kapcsolatuk csak később mélyült el. A köztévé Fapad című vígjátéksorozatban ismét együtt játszottak, a karácsonyi stábbulin már vállalták, hogy egy párt alkotnak. A nagyközönség színpadon már korábban is láthatta őket együtt, a Pinceszínház nemrég bemutatott darabjában, a Kegyelemkenyérben.
Múlt ősszel feneklett meg a kapcsolatuk, és mire novemberben szakítottak, már új partnerekre találtak. Kata és Zsolt szerelme a Fapad című sorozat forgatásán lobbant lángra.

Dobó Kata és Anger Zsolt Fotó: Zsigmond László/Life.hu


Kata szeptemberben még együtt jelent meg kislánya, Szofi édesapjával, Gulyás Leventével, pedig akkor már hónapok óta kapcsolatuk megmentésén dolgoztak. Novemberben kiderült, hogy hat év boldogság után véglegesen külön váltak útjaik.

Ha meg akarod tudni, kik mulattak a díjátadó partin, a galériában megnézheted!

/1504/Playb201541015920

Gáspár Győző kiborult: „Csoda, ha kinyílik az ember zsebében a bicska?"http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-gyozo-kiborult-a-birosagi-targyalasa-utan.htmlMég mindig nem zárult le a showman kálváriája, aki kölcsönadott milliói miatt fordult a bírósághoz. Ítélet helyett azonban főleg csak szitkokat kapott, nem csoda, hogy Győző kiakadt a tárgyalás végére.TV + BulvárOrigoMiért jár Gáspár Evelin a régi autójával? Hová tűnt a csúcsverda?http://www.life.hu/bulvar/20150410-gaspar-evelin-ujra-regi-autojaval-jar-hol-van-az-uj-kocsi.htmlGáspár Evelin nemrég vadiúj luxusautójával hívta fel magára a figyelmet, és váltott ki igazi közfelháborodást. Most mégis régi autójával pózol. Mi történt? TV + BulvárOrigoHoppá! Gesztesi Károllyal tárgyal az RTL Klubhttp://www.life.hu/bulvar/20150410-gesztesi-karoly-szinesz-miutan-tavozott-a-tv2-joban-rosszban-sorozatabol-az-rtl-klub-csatornaval.htmlSzabó Zsófi után újabb Jóban Rosszban-szereplő igazolhat az RTL Klubhoz. Állítólag Gesztesi Károlyt milliós szerződés várja.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huMegválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigoDamu üzent Vajna Timinek: vissza fog vágni!http://www.life.hu/bulvar/20150410-damu-roland-uzent-vajna-timeanak.htmlDamu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!TV + Bulvár--"Bosszant, hogy ebben az országban az emberek lelkülete ennyire eltorzult"http://www.life.hu/bulvar/20150409-hobo-foldes-laszlo-hetven-eves-lett.htmlHobo, azaz Földes László februárban betöltötte hetvenedik életévét. Májusban hatalmas születésnapi koncertet ad rajongóinak. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.