Vastag Csaba Facebook csalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sose hidd el, ha Vastag Csaba megkéri a kezedet az interneten. Az énekes soha nem udvarol online, senkinek. 

Vastag Csaba a Femcafénak mondta el, hogy a Facebookon több olyan felhasználó van, aki az ő nevében próbálkozik a nőknél. Az énekesnek pedig egyetlen hivatalos rajongói oldala van, amit a menedzsere kezel, ráadásul az igazi Vastag Csaba nem szokott Facebookon levelezni idegenekkel, tudta meg a portál.

Forrás: Forrás: rtlklub.sajtoklub/Bársony Bence

"Valamelyik nap édesanyámat felhívták telefonon. Egy férfi hang szólt bele, és azt kérdezte, 'hogy akkor a Mari mikor költözik a Csabához'. Anyukám persze nem értett semmit. Aztán hamar kiderült, hogy a nevemben írogattak a hölgynek, az ál Vastag Csaba megkérte a kezét, a nő pedig simán elhagyta miatta a férjét, el is költözött otthonról" - mesélte az énekes.

"Próbálunk ezek ellen tenni valamit, de nem egyszerű. Könnyen ki lehet nyomozni az ilyen felhasználók IP-címét, vagyis, hogy honnan írnak és kik ők valójában, csak az ilyen történtek sajnos rontják a hitelemet" - árulta el Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.