Tóth Gabi: "Bízom benne, hogy egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében"

Tóth Gabi X-Faktor mentor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015-ben az RTL Klub nem indít X-Faktort, így Tóth Gabi sem ül mentori székben. Azt mondja, most a saját zenei karrierjére koncentrál. 

"Most élvezem, hogy a zenei karrieremmel tudok foglalkozni. Az elmúlt három évben a tévézés miatt alig jutott időm új, saját dalokat írni, klipet forgatni. Most elérkezett az idő" - nyilatozta a Borsnak Gabi, és arról is beszélt, nem tart attól, hogy elveszíti a népszerűségét csak azért, mert nem látható hetente a képernyőn. "Ta­valy óta a három legke­resettebb énekesnő közé kerültem, ezért nem félek, hogy elfelejtenek. Egyedi a hangszínem, szeretik a személyiségem, de most egy kicsit a háttérbe vonulok. Persze azért bízom benne, hogy ha idén nem is, de egyszer még újra ott ülhetek majd az X-Faktor mentori székében" - tette hozzá az énekesnő, aki ultradögösen vett részt a minap az egyik férfimagazin rendezvényén és intim titkairól is mesélt nekünk.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

Gabi az átalakulásáról is beszélt: "Tudom, most téma az új hajszínem és hát imádom! Több mint két éve barna a hajam, már meguntam ezt az árnyalatot. Alapvetően a világos tónusok állnak jól a fehér a bőrömhöz, de annak idején kénytelen voltam a szőkét lecserélni, mert nagyon tönkretette a hajam a folyamatos festés. Szerettem a barnát, de valahogy sosem éreztem igazán magaménak, ezt viszont igen" - fejtette ki a napilapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.