Motorosokkal karambolozott Gryllus Dániel

Forrás: MTI/Földi Imre -
Karambol motorbaleset Gryllus Dániel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kaláka együttes énekese motorosokkal ütközött pénteken, a fővárosban.

A Blikk úgy tudja, hogy a baleset Budapest nyolcadik kerületében, a Rákóczi út és a Szentkirályi utca sarkán történt, amikor a Kossuth-díjas zeneszerző szeretett volna lefordulni az utcán, ám a kanyarodás közben elsodort egy buszsávban közlekedő motorospárt.

Forrás: MTI/Földi Imre

A motor egyik utasa, egy hölgy megsérült, a lap úgy tudja, kórházba kellett szállítani, mert agyrázkódása és ínszalagszakadása lett a baleset következtében.

Az újság felkereste a Kaláka együttes legendás tagját, aki elismerte és nagyon sajnálja a történteket.
"Még soha életemben nem voltam ilyen helyzetben. Nagyon megviselt az eset, ezért ne haragudjon, de nem szeretnék ezzel kapcsolatban többet mondani. Nagyon bánom az egészet" – mondta meggyötört hangon Gryllus Dániel, akinek úgy tudni, hogy az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja.

A rendőrség csak annyit árult el az ügy kapcsán, hogy a baleset körülményeit a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztálya vizsgálja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.