Damu: Vajna Timi megcsókolhatná a feleségem kezét

Vajna Timi Damu Roland szabadulás börtön Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland bánja, hogy elcsattant az a bizonyos két pofon, azt viszont ennél is jobban sajnálja, hogy évekkel ezelőtt egy Palácsik Tímea nevű hoszteszlánytól pezsgőt fogadott el a TV2 partiján - nyilatkozta a Story magazinnak a nemrég szabadult színész.

„Nem vagyok agresszív ember. A két pofont sem tagadtam, a többivel kapcsolatban viszont azon leszek, hogy bebizonyítsam, ártatlanul ültem három évig" – mondta a hetilapnak adott interjújában Damu Roland, aki három év után húsvétkor szabadult a börtönből.

Az interjúban felesége, Edina is megszólalt, aki elmondta: nem foglalkozik az emberek véleményével. Pedig Damuról egyik nemrég szabadult rabtársa azt nyilatkozta, a színész a börtönben terrorizálta társait.

Fotó: Nagy Attila - Origo

„Meg is lesz a következménye. Májusban szabadul a többi cellatársam, és jogi lépéseket teszünk" – mesélte a színész, aki azt is elárulta, hogy a börtönben töltött idő határozottabbá, ugyanakkor bizalmatlanabbá tette.

Arra a kérdésre pedig, hogy mi lesz, ha összefutnak majd Vajna Tímeával a színész a következőképpen válaszolt: „Az biztos, hogy nem leszek egyedül, hanem a feleségemmel. És az is biztos, hogy nem köszönök neki, csak elmegyek mellette. Bár ha jobban belegondolok, a feleségem kezét azért megcsókolhatná..."

Damu üzent Vajna Timinek: vissza fog vágni!http://www.life.hu/bulvar/20150410-damu-roland-uzent-vajna-timeanak.htmlDamu Roland igazságot akar, és nem hagyja annyiban, hogy Vajna Tímea miatt három évig ártatlanul kellett börtönben ülnie. A színész azt üzente: vissza fog vágni!TV + Bulvár--Andy Vajna milliókkal támogatja felesége vállalkozásáthttp://www.life.hu/bulvar/20150121-andy-vajna-producer-kormanybiztos-milliokkal-tamogatja-felesege-vajna-timea-vallalkozasat.htmlVajna Tímea vállalkozása milliókkal gazdagodott, férje ugyanis úgy döntött, beszáll a szépségbizniszbe és ezzel értékesebbé teszi a cégét.TV + BulvárOrigoAz RTL Klub képernyőjén tért vissza a frissen szabadult Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-rtl-klub-kepernyojen-tert-vissza-damu-roland-interjut-adott-a-fokusznak.htmlPerújrafelvételt kér, Vajna Tímeával nem foglalkozik, feleségével pedig templomi esküvőt és gyerekeket tervez Damu Roland. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos Péter"Családot szeretnénk alapítani" - Damu Roland a jövőjét tervezihttp://www.life.hu/bulvar/20150407-damu-roland-bortonbol-szabadulasa-utan-csaladot-szeretne-alapitani.htmlDamu Roland a szabadulása után családjával töltötte a húsvéthétfőt, és feleségével órákon át tervezgették jövőjüket. TV + Bulvár--Vajna Tímea: „Damu Roland a múltam" http://www.life.hu/bulvar/20150409-vajna-timea-andy-vajna-producer-felesege-mar-nem-retteg-exbaratjatol-damu-roland-aki-bantalmazta.htmlAndy Vajna felesége, Timi nem retteg a börtönből szabadult exkedvesétől, Damu Rolandtól. Úgy gondolja, a múltat lezárták és nincs szüksége testőrökre.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.