Hódi Pamela szex Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi más lenne a téma az Éden hotel háttérműsorában, az Éden éjjelben, mint a szex. Pamela nem tett lakatot a szájára és kifejtette a véleményét Éden Nóriról. Nézzétek: 

Friderikusz Sándor: "Liptai Claudia jól kicsinált téged"http://www.life.hu/bulvar/20150423-gesztesi-karoly-lesz-az-osszezarva-friderikusszal-elso-vendege-aki-szerint-liptai-claudia-kicsinalta.htmlMint már megírtuk, Gesztesi Károly lesz az Összezárva Friderikusszal első vendége. Sajtóhírek szerint a színész nem volt tekintettel a házigazdára, ő azonban azt állítja, nagyon jól megvoltak egymással. TV + BulvárOrigoHajdú Péter: "Nem találok már kihívást műsorvezetőként"http://www.life.hu/bulvar/20150421-hajdu-peter-nem-talal-mar-kihivast-musorvezetokent-egyszer-felhagy-vele.htmlA Frizbit szereti, de már nem keresi a kihívásokat a műsorvezetésben. Hajdú Péter állítja, üzletemberként sokkal keményebb, mint amit a néző a Frizbiben megszokott tőle. Azt mondja, nem veszi komolyan, ha a legantipatikusabb műsorvezetőként emlegetik, és azt sem, ha a legszimpatikusabbként. Azt azért persze nem bánja, ha a Facebook-posztjait lájkolják. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huKasza Tibi: "Nagydumás hülyére mindig van igény"http://www.life.hu/bulvar/20150420-az-irigy-honaljmirigy-25-eves-evforduloja-alkalmabol-fotozta-a-csapatot-kasza-tibi.htmlAz Irigy Hónaljmirigy 25 éves évfordulója alkalmából fotózta a csapatot Kasza Tibi. A zenekar tagjai és Tibi a Life.hu videóriportere Németh Máté kamerái előtt oltotta egymást. Kasza azt is elárulta, mihez kezd, ha esetleg a csatornával együtt úgy döntenek, megszűnik a show-ja. Videónkból te is megtudhatod. TV + Bulvár--Fodor Zsóka: "Érettségim nincs, diplomám van"http://www.life.hu/bulvar/20150419-fodor-zsokanak-diplomaja-van-erettsegije-nincs.htmlMég gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furamód, diplomát szerzett, de értettségizni sose érettségizett. TV + Bulvár--Dobó Ági álomalakot villantott - Úristen, ezt a kockás hasat!http://www.life.hu/bulvar/20150419-dobo-agi-szepsegkiralyno-alomalakot-villantott.htmlA szépségkirálynő immár másfél éve anyuka, de testét azok a nők is megirigyelhetik, akik még nem hoztak világra gyereket. Igaz, mindent meg is tesz ezért, nemrégiben is az edzőteremből posztolt. TV + BulvárOrigoVarga Viktor: "Az egyetlen nagy célom az volt, hogy kielégítsek egy gyönyörű nőt"http://www.life.hu/bulvar/20150418-varga-viktor-a-mona-lisa-megcsokolasarol-nyilatkozott.htmlAz elmúlt hét legnagyobb botránya kétségkívül Varga Viktor nevéhez köthető. Az énekes azonban nem spontán ötlettől vezérelve csókolta meg a Mona Lisát, hanem alaposan eltervezte az egészet. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.