Kerényi Miklós Gábor ajtózár betörés Operettszínház Kossuth-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betörők jártak Kero lakásában kedd éjjel. A zárat szerencsére végül nem sikerült kifeszíteniük, de megrongálniuk igen.

A Rising Star mentora, az Operettszínház művészeti vezetője kedden késő éjjelig dolgozott a színházban. Amikor hazaért, arra lett figyelmes, hogy betörők feszegették az ajtózárat, amit sikerült is tönkretenniük, így maga Kero sem tudott bejutni a lakásba.

„Hajnalig voltam bent a Budapesti Operettszínházban, a Csínom Palkó című közelgő bemutatónk világításával foglalkoztam. Fáradtan értem haza, de nem sikerült bejutnom a lakásomba. Döbbenten szembesültem azzal, hogy valaki megpróbált bejutni hozzám. A zárat, amely egyébként egy erős, speciális szerkezet, valaki megkísérelte szétszedni, de látszott, hogy félbehagyta. Annyira azonban tönkretette, hogy a csavarokat beletörte, így én sem tudtam bemenni” – mondta a Blikknek Kero.
Végül nem tudott mást tenni, visszament a színházba, hogy ott éjszakázzon, majd reggel rendbehozatta az ajtót.

Forrás: TV2

„Be kell vallanom, először rossz érzés volt belépni a lakásomba, hiszen talán épp a szerencsén múlott, hogy egy vadidegen nem gyalázta meg. Örülök, hogy nem sikerült neki, de dühít, hogy megpróbálta. Egyébként hiába jött volna, otthon se részvényem, se pénzem, se ékszerem nincs. A Kossuth-díj is csak számomra értékes" – nyilatkozta a lapnak a Rising star mentora.

Kero egyébként a történtek után egész éjjel zaklatott volt, szemhúnyásnyit sem tudott aludni: „Egész éjjel az internet előtt ültem, hiába voltam nagyon fáradt, folyamatosan az járt a fejemben, hogy valószínűleg éppen én zavartam meg a betörőt, amikor megérkeztem. Rossz érzés, biztos nem is fogok annyira jól aludni egy pár napig, hiszen valaki az otthonomba akart behatolni."

Kerényi Miklós Gábor őszinte vallomása

Kellemes öniróniával mesélte el Kero, miért nem lett belőle színész, és hogy a sikertelen felvételije után hogyan reagált a kudarcra. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.