baleset Amerika Megasztár énekesnő Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodás hangú énekesnőt Amerikában érte baleset, ahol bérelt autójukba belerohant egy nő – volt csattanás és ijedtség is.

Giginek csodás élményekben volt része Amerikában, hiszen igazi világsztárokkal találkozott és ellátogatott Qunicy Jones otthonába is. Most azonban rossz hírek érkeztek felőle, kiderült ugyanis, hogy az álomúton nem csak jó dolgok történtek Gigiékkel – írj a hot!.

Forrás: Bielik István

„Nagyon megijedtünk, de szerencsére épségben szállt ki mindenki az autóból, ami totálkárosra tört. A nő, amikor látta, mi történt, azonnal elhajtott. Egy motoros utána eredt és pillanatok alatt a rendőrök is hemzsegtek körülöttünk. Később a nőt is fülön csípték és visszatért a helyszínre. Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek nem lett baja" - magyarázta Gigi.

Megtaláltuk a videót! Ekkor vetett szemet Berki Cserpes Laurára http://www.life.hu/bulvar/20150422-igy-vetett-szemet-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-cserpes-laura-enekesnore-videoval.html A Fem3Café archívumában rátaláltunk a videóra, amely az új celebpár első flörtölését rögzítette. Így csap le választottjára a macsó Berki Krisztián. TV + Bulvár -- Így veszett össze Ördög Nóra és Nánási Pál http://www.life.hu/bulvar/20150422-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-es-nanasi-pal-fotos-karacsonykor-veszett-ossze.html Ilyen vicces videót még sosem láttunk az álompárról! Ördög Nóra és Nánási Pál elmesélték, milyen, amikor összevesznek. TV + Bulvár -- Berki elmondta a véleményét a szőrös "macskáról" http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztian-az-eden-ejjelben-a-szorrol-beszel.html Az Éden Éjjelben szóba került a szőrtelenítés, amiről nyilván Berki Krisztiánnak is volt véleménye... TV + Bulvár -- Nem talál munkát a Szepesi Niki, a szexbotrányt robbantó úszónő http://www.life.hu/bulvar/20150423-szepesi-nikolett-uszono-nem-talal-munkat.html Szepesi Nikinek nem fizette ki a könyvéért járó összeg egy részét a kiadó, ráadásul munkát sem talál a botránykönyveivel híressé vált úszónő. TV + Bulvár -- Friderikusz: "Szerintem a boldogság születési rendellenesség" http://www.life.hu/bulvar/20150423-friderikusz-sandor-maganyos.html Friderikusz Sándor azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez pedig felnőttként sem változott meg. TV + Bulvár Origo Gesztesi szerint Claudia csalt először - Vajon mi az igazság? http://www.life.hu/intim/20150423-gesztesi-karoly-csalta-meg-eloszor-liptai-claudiat.html Megdöbbentő vallomással állt elő Gesztesi Károly: azért csalta meg Claudiát a volt feleségével, mert annak idején hírét vette, hogy a színésznő-műsorvezető Afrikában, egy műsor forgatása során más férfiakkal szűrte össze a levet. Intim

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.