Káposztafejek lettek a tanárokból Az ének iskolájában

Forrás: Tv2 -
káposzta tanár Az ének iskolája énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen módon igyekeznek a tanárok és a diákok enyhíteni Az Ének iskolája által diktált feszített tempón, ami mellett nem lehet elhanyagolni a hagyományos iskolát sem. Juhos Zsófi elé tanára, Szulák Andrea a lehető legviccesebb módon varázsolta a tanári kart. Valószínűleg nem célzásnak szánta, de négy káposztafejhez hasonlította a közismert művészeket, önmagát is beleértve.

A fiatal és rendkívül tehetséges lány énekpróbárjára meglepő kiegészítőkkel érkezett a Szulák Andi. Négy, szép nagy fej káposztát vitt magával, amelyek hamarosan megszemélyesedtek. Némi rajzolgatás után szemet, szájat, hajt és orrot kaptak, így nem személytelen zöldségeknek, hanem igen beazonosítható káposztafejeknek énekelt Zsófi. Andrea, hogy megkönnyítse a fiatal lány dolgát, arra kérte, hogy ha ott lesz majd élesben a színpadon a tanári kar előtt, gondoljon rájuk úgy, mint káposztafejekre. A próbán annyira jól begyakorolták a „zsűri" előtti éneklést, hogy a diáklány élesben kimagasló teljesítményt nyújtott.

Forrás: Tv2

„Lesöpörted a káposztafejeket"- kommentálta elégedetten Szandi.
Singh Viki, a Rising Star énekesnője libabőrös lett, Hajós András pedig meglepő dicsérő szavakkal minősítette a produkciót:
„Felnőtteket megszégyenítő módon csináltad"
Tanárnője, Szulák Andrea szavai mindenkit megleptek:
„Soha életemben nem leszek olyan jó énekesnő, mint te"- szólt az őszinte vallomás.

Forrás: Tv2

Hogy végül milyen osztályzatot kapott a „káposztafejektől", azt vasárnap este megnézheted a műsorban!

Egymásba szerettek Az ének iskolája tanulóihttp://www.life.hu/intim/20150418-egymasba-szerettek-az-enek-iskolaja-tanuloi-gyuris-luca-es-janca-aron.htmlJanca Áron a a tanári kar elé egy szerelmes dallal állt, amit mindenki meglepetésére az osztály legszebb lányának énekelt. IntimOrigoSúlyos lovasbalesete volt Az ének iskolája diákjánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-sulyos-lovasbalesete-volt-az-enek-iskolaja-diakjanak.htmlCaramel egyszerűen őstehetségnek nevezte Győrfi Dzsenifert, aki teljesen elvarázsolta hangjával a zsűrit. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta sem mer lóra ülni.TV + Bulvár--Testalkata miatt csúfolják Az Ének iskolája diákjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-enek-iskolaja-diakjat-nemeth-davidot-csufoljak-az-iskolaban.htmlA TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... TV + BulvárOrigoAz ének iskolájában fura arcokkal és gesztusokkal segítik diákjaikat a tanárok http://www.life.hu/bulvar/20150416-hihetetlen-arcokkal-es-gesztusokkal-drukkolnak-diakjaiknak-a-kozismert-tanarok-az-enek-iskolajaban.htmlNemcsak a színfalak mögött tesznek meg mindent a tanárok, hogy diákjaik a lehető legjobban szerepeljenek az első nagy megméretésen. A tanári asztalnál is gesztikulálva biztatják a kis énekespalántákat, hogy véletlenül se felejtsék el a nagy lámpalázban, hogy mit kért tőlük a tanítójuk. TV + BulvárOrigoAz ének iskolája: Letörölte Szulák a mosolyt tanítványa arcárólhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-az-enek-iskolaja-letorolte-szulak-a-mosolyt-tanitvanya-arcarol.htmlBejutni sem volt könnyű a TV2 tehetséggondozójába, az első nyilvános megméretés pedig még újabb izgalmakat rejtett. Vajon szigorúak lesznek a tanárok, és saját tanár kizárólag ötössel értékelheti a diákját? TV + BulvárOrigoMegijesztették a tinilány könnyei Dér Henithttp://www.life.hu/bulvar/20150402-megijesztettek-a-tinilany-konnyei-der-henit-juhos-zsofi-magantanarat-az-enek-iskolajaban.htmlA közismert énekesnő magántanítványa is bekerült a TV2 produkciójába, Az ének iskolájába, aminek könnyek között futott neki. Vajon ennyire érzékeny ez a fiatal lány vagy valami egészen más áll a háttérben?TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.