Friderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótól

horkolás Összezárva Friderikusszal TV2 Gesztesi Károly fulladás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését.

Az Összezárva Friderikusszal című műsor első vendége, Gesztesi Károly egy furcsa maszkkal érkezett vendéglátójához, Friderikuszhoz, aki azonnal kipróbálta a horkolásgátló segédeszközt.

„Claudia miatt vettem a horkolásgátlót, mert mindig azt mondta, azért nem tudok lefogyni, mert horkolok" – így indokolta Gesztesi, miért van szüksége a fura szerkeztre. Friderikusz pedig felpróbálta.

„Nekem ez nehezíti a légzésemet. Ez engem meg tudna ölni" – mondta Friderikusz.

Így szabadulj meg a horkolástól

Sokak küzdenek az állandó horkolással, eldugult orral és köhögéssel. A Life.hu kinyomozta, mivel szüntethetők meg a kellemetlen tünetek.
Sarka Kata kemény kísértésnek állt ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.htmlA magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata a diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett.TV + Bulvár--Sütő Enikő: Majdnem örökbefogadtam egy gyereket,de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, aki 20-as éveiben a Fabulon reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor ő töretlenül hisz benne, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huElzárás várhat UFO Zsolti állítólagos prostituáltjára – Még mindig keresik a hatóságokhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-elzaras-varhat-az-ufo-zsolti-prostitualtakat-kozvetito-ugyeben-erintett-prostitualtra.htmlA többgyerekes családanya is érintett az UFO együttes énekesének ügyében, amely szerint a táncos-rapper korábban prostituáltakat közvetített külföldre. Az asszonyt azonban még mindig nem találják a hatóságok.TV + BulvárOrigoKulka János: Nem akartam többé pocakos és puhány pasi lennihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-kulka-janos-szinesz-uj-eletet-akart-kezdeni-de-vegul-nagyon-lefogyott.htmlKulka János életének fordulópontja egy kapcsolat véget érése volt, hatására ugyanis teljesen új életet kezdett. TV + Bulvár--Napi jótanács Berki Krisztiántólhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-berki-krisztian-jotanacsa.htmlBerki Krisztián nagy bölcsességet osztott meg rajongóival közösségi oldalán. TV + Bulvár--Szabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.