Gesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatni

Forrás: TV2 -
fröccs Összezárva Friderikusszal Jóban Rosszban TV2 Friderikusz alkoholfogyasztás rozé Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.

Friderikusz Sándor első vendégével, Gesztesi Károllyal 24 órát töltött együtt egy lakótérben, összezárva. A "lakásból" ez idő alatt nem tették ki a lábukat, nem telefonálhattak, nem internetezhettek, nem volt kapcsolatuk a külvilággal. A 24 óra során Gesztesi Károly őszintén mesélt családjáról, ötödik gyermekének kérdéses fogantatásáról és a TV2 Jóban Rosszban című sorozattól való viharos távozásáról, amit alkoholproblémáival hoztak összefüggésbe.

„Ha te vagy a sorozat producere, és az egyik vezető színészed, mondjuk fröccsösen, rozésan - nem négy whiskey után – bemegy, egy jó producer segít neki, mellé áll" – mondta Friderikusznak Gesztesi. Majd a műsorvezető rávágta: „Kivéve, ha ez a sokadik alkalom, és a többiek munkáját tönkreteszi, csak kérdezem: nem volt ez a sokadik?"

„Ez bele kell, hogy férjen egy tízéves kapcsolatba, háromezer alkalomból 10-szer" – mondta Gesztesi.

Sarka Kata kemény kísértésnek állt ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.htmlA magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata a diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett.TV + Bulvár--Sütő Enikő: Majdnem örökbefogadtam egy gyereket,de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, aki 20-as éveiben a Fabulon reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor ő töretlenül hisz benne, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja.Őszinte interjú következik.TV + BulvárBódi Sylvi többé haza sem jön?http://www.life.hu/bulvar/20150426-bodi-sylvi-glammodell-indoneziaban-marad.htmlEgzotikusabbnál egzotikusabb helyeken fordult meg az utóbbi hetekben a modell.TV + BulvárOrigoBulvárrap: "VV Éva nagyon lent, a szakítás az egész lelkivilágára ment"http://www.life.hu/bulvar/20150426-bulvarrap-hegyi-roli-vv-eva-damu-roland.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legfontosabb híreket. Hegyi Roli ezen a héten is megmondta a frankót. TV + BulvárOrigoSzabó Zsófi vallomása: „30 évesen kivonulok a celebvilágból”http://www.life.hu/bulvar/20150426-szabo-zsofi-hamarosan-kivonul-a-celebvilagbol.htmlIgazán meglepő vallomást tett Szabó Zsófi: 30 éves korában búcsút mondana a bulvárnak. A bombázó színésznő szeretne egy tanyát, ahol lovakkal foglalkozhat majd, és hétköznapi életet élhet.TV + Bulvár--Káposztafejek lettek a tanárokból Az ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-kaposztafejeket-csinalt-a-tanarokbol-az-enek-iskolaja-tanuloja-juhasz-zsofi.htmlHihetetlen módon igyekeznek a tanárok és a diákok enyhíteni Az Ének iskolája által diktált feszített tempón, ami mellett nem lehet elhanyagolni a hagyományos iskolát sem. Juhos Zsófi elé tanára, Szulák Andrea a lehető legviccesebb módon varázsolta a tanári kart. Valószínűleg nem célzásnak szánta, de négy káposztafejhez hasonlította a közismert művészeket, önmagát is beleértve.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.