Kulka János: Nem akartam többé pocakos és puhány pasi lenni

pocakos paleo-diéta Kulka János fogyás változás Kossuth-díj Jászai Mari-díj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulka János életének fordulópontja akkor jött el, amikor egy kapcsolata véget ért, hatására ugyanis teljesen új életet kezdett.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész nem akart többet pocakos és puhány pasi lenni, ezért úgy döntött, más embert csinál magából – adta hírül a Playboy magazinra hivatkozva a Bors.

Fotó: Varga Imre


„Néztem magam a tükörben, és arra gondoltam: én nem így akarok kinézni. Nem akarok többé pocakos, puhány, punnyadt pasi lenni. Csinálok magamból egy másik embert! Nyilván vannak dolgok, amiken nem tudok változtatni, például hogy meleg vagyok, és ötvenhat éves, de azon igen, hogy jó legyen tükörbe nézni. Úgyhogy elmentem konditerembe, és leszoktam a dohányzásról. A paleo is nagy élmény volt eleinte, mert kiderült, hogy le lehet fogyni tizenöt kilót anélkül, hogy komolyan sanyargatnám magam. Nem tudom, ez beteges hiúság-e, de jólesett" – mondta a nyuszis magazinnak adott interjúban.

A színész a hírek szerint ma már nem tart túlságosan szigorú fogyókúrát, hiszen végül egészségtelenül lefogyott. Amikor jött az életében egy nehéz időszak, és újabb kilók mentek le róla, rájött, hogy abba kell hagynia a drasztikus diétát, mielőtt komolyabb baj történne.

Mi jó egészséget és boldogságot kívánunk a kiváló színésznek!

Kulka János nyílt levele a homofóbiáról

Kulka János színművész a homofóbiáról írt nyílt levele hatásairól, a magyar színészet helyzetéről, a felelősségről és legújabb munkáiról beszélt a Life.hu-nak adott interjújában.
Sütő Enikő: Majdnem örökbefogadtam egy gyereket,de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, aki 20-as éveiben a Fabulon reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor ő töretlenül hisz benne, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja.Őszinte interjú következik.TV + BulvárBódi Sylvi többé haza sem jön?http://www.life.hu/bulvar/20150426-bodi-sylvi-glammodell-indoneziaban-marad.htmlEgzotikusabbnál egzotikusabb helyeken fordult meg az utóbbi hetekben a modell.TV + BulvárOrigoBulvárrap: "VV Éva nagyon lent, a szakítás az egész lelkivilágára ment"http://www.life.hu/bulvar/20150426-bulvarrap-hegyi-roli-vv-eva-damu-roland.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrapeli a legfontosabb híreket. Hegyi Roli ezen a héten is megmondta a frankót. TV + BulvárOrigoVajna Timi műsorvezető leszhttp://www.life.hu/bulvar/20150426-vajna-timi-andy-vajna-felesege-musorvezeto-lesz.htmlVajna Timi egészen új szerepben próbálja ki magát. Váczi Gergő műsorvezetőtársa lesz a FEM3 Caféban. TV + BulvárOrigoFeljelentették a Médiatanácsnál a TV2-t az Éden Hotel miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150426-feljelentettek-a-mediatanacsnal-a-tv2-t-az-eden-hotel-miatt.htmlKiverte a biztosítékot az Éden Hotel pénteki adása, melyben Éden Gábor szexuálisan zaklatta Éden Nórit. TV + Bulvár--Így jótékonykodik Istenes Bence - Arany szíve van!http://www.life.hu/bulvar/20150426-istenes-bence-jotekonykodik-felajanlotta-szintetizatorat.htmlKedves ajándékot ajánlott fel egy rászoruló, zenekedvelő rajongójának az RTL Klub népszerű műsorvezetője.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.