Kulcsár Edina családi bulit tart anyák napján

édesanya anyák napja Kulcsár Edina dédnagymama
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edinát dédnagymamája és édesanyja nevelte fel, a mai napig ők állnak hozzá a legközelebb. A világ második legszebb lánya örökre hálás marad a két nőnek, akik mindent elkövettek, hogy Edinának valóra váljanak az álmai. Együtt ünneplik az anyák napját!

Szokatlan családmodellben nőtt fel Magyarország legszebb lánya. Édesanyját annak idején a szülei árvaházba adták, ahonnan a dédnagymamája kivette, majd ő nevelte fel. Tizennyolc éves volt, amikor teherbe esett Edinával, és a kislány megszületése után mindkettőjükről a dédi gondoskodott. Ő lett a közös anyukájuk. Edina csodaszép édesanyja iskolába járt, ezért mindhárman a dédi nyugdíjából éltek, aki plusz takarítást vállalt, hogy könnyebb legyen az életük, és minden tőle telhetőt meg tudjon adni a lányoknak.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Két csodálatos asszonnyal nevelkedtem fel, mindent tőlük tanultam. Mindenki azt viszi magával, amit gyermekkorában otthonról hozott, és úgy érzem, hogy én mindent megkaptam, amit lehetett. Sohasem felejtem el, hogy 19 éves koromig egy negyvenhat négyzetméteres panellakásban laktunk, egy szobában a három generáció. Tőlük tanultam, hogy sohase szálljak el, hiába tartanak a világ második legszebb nőjének. Sokakat képes a pénz és a hírnév fura utakra terelni" – kezdett bele Edina, aki sohasem felejtette el, hogy anyák napján különösen hálásnak kell lennie szeretteinek.

„Régen, amikor még nem volt keresetem, anyák napja alkalmából orgonát szereztem, ma már virágboltban vásárolok nekik virágot. A dédinek gerberából és szegfűből köttetek csokrot, ezeket szereti, anyukámnak pedig fehér rózsával kedveskedem. Az idén nagy családi összejövetelt, közös ebédet szervezek, ahová a párom édesanyját is elhívom, hisz mi már egy család vagyunk. Szeretném még a dédit elvinni az állatkertbe, ahová vágyik, de emlegeti, hogy életében még szeretne egyszer Egerbe is elutazni. Ennek a kívánságának is hamarosan eleget szeretnék tenni" – árulta el Edina. A gyönyörű lány mindennap meglátogatja dédnagymamáját, aki ma már egyedül él az egykor hármuk által lakott kis panellakásban.

Megvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya!http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.htmlA hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSarka Kata aranyban vette át a bronzothttp://www.life.hu/bulvar/20150427-sarka-kata-aranyban-vette-at-a-bronzermet-a-fitbalance-arenaban.htmlÉlete első fitneszversenyén aranyban csillogott Sarka Kata. Nem kigyúrt testéért kapott aranyat, hanem ő volt az egyetlen versenyző, aki arany fürdőruhában állt színpadra.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huFriderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótólhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-friderikusz-sandor-szinte-megfulladt-gesztesi-karoly-horkolasgatlotojatol-a-tv2-osszezarva.htmlGesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését.TV + Bulvár--A Viszkis megölte volna bűntársát, ha az megsérülhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-megolte-volna-buntarsat-ha-az-megserul-egy-akcio-kozben.htmlKemény megállapodást kötött Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült bankrabló bűntársával.TV + BulvárOrigoGesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatnihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-gesztesi-karoly-szinesz-allitja-tizszer-ment-froccsosen-forgatni-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlA 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.