Hajdu Steve érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelgő érettségik alkalmából Hajdu Steve elmesélte, milyen trükkel sikerült letennie a vizsgát.

A 8:08 című műsorban árulta el a színész, hogy a mai napig néha álmodik az érettségiről, akkora stresszt okozott neki. Ráadásul éppen az érettségi előtti nap felvételizett a Színművészeti Főiskolára, ez volt a szerencséje:

"Én egy kis hazugsággal érettségiztem le. A Színművészeti Főiskolán a felvételi minden egyetemi felvételi előtt van, és a szóbeli pont akkor volt, amikor a színművészetin megvolt már a harmadik rosta. Amikor először felvételiztem, kiestem a harmadik rostán, másnap viszont érettségi volt, azt hiszem történelemből. Hazamentem Debrecenbe, persze semmit nem készültem az érettségire, és kérdezték a tanárok, hogy mi volt Pesten. Mondtam, hogy két hét múlva jön meg a levél, de minden tanár rám kacsintott, hogy felvettek. Na, erre mindenki lesúgott mindent, megvolt a kettes és mehettem is tovább" -mesélte a műsorvezetőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.