színésznő vetkőzés Nyertes Zsuzsa fogyasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.

Nyertes Zsuzsa bátran vág bele mindenféle új kalandba, legyen szó egy embert próbáló dzsungel túráról, mint a 2014-es Celeb vagyok, ments ki innen! című produkció. Így akkor sem tiltakozott, amikor egy japán ultrahangos zsírbontó technológia kipróbálását ajánlották fel neki. Kapóra is jött, hiszen pont vetkőzni készült!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Sokat dolgozom és utazom, nem járok el edzeni. Éppen 'A nem válok el' című komédia bemutatója előtt álltam, amelyben vetkőzős szerepre kértek fel. Ilyenkor az ember elgondolkodik rajta, hogy ki merjen-e állni a színpadra egy olyan ruhában, ami keveset takar. Ruhában még csak el lehet tüntetni a dolgokat, de ha vetkőzni kell... Ki elégedett az alakjával? Nekem is van egy kis úszógumim, a hasam is gyűrődik egy kicsit. Játék közben nem tudok arra figyelni, hogy végig behúzott hassal szerepeljek, jólesik elengedni magamat, ehhez viszont a lapos has elengedhetetlen. Egy 30-as években kedvelt fehérneműben léptem színpadra, amelyben a dekoltázsom, a karom, a combom szem előtt van, a hasam van csak lefedve. Erre azért rá kellett készülni"nevetett a 40 év után férjhez készülő Zsuzsa, aki belefogott az alakformálásba.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

A 10 perces, japán ultrahangos zsírbontó kezelést 15-20 perc torna követi azokon a területeken, ahol a gép már áthaladt. Most a negyedik edzésnél tartunk, 10 után lesz a leglátványosabb. Jó kis izomlázam volt az első edzések után. Lassan itt a strandszezon, arra is készülnöm kell, de a színház az elsődleges, a színpad, ahol elvárják a kiváló formát. Én úgy gondoltam, hogy egy ilyen szerep már nem való egy anyának, de a lányom megnyugtatott, és arra biztatott, hogy az anyaszerepet otthon játsszam el, itt legyek szexis nő" – árulta el a színésznő, akinek arca viszont tökéletesen sima, hála a csodakrémeinek.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu
Elfelejtett rutinvizsgálatra menni a szívével a Barátok közt Vili bácsijahttp://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.htmlAnnyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett elmenni a kötelező rutinvizsgálatra.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huExkluzív: Megszületett Szebeni István kisfia, a tévés könnyek között vette karjába a kicsithttp://www.life.hu/bulvar/20150429-megszuletett-szebeni-istvan-kisfia-patrick.htmlMa éjjel világra jött Szebei István kisfia. Patrik a vártnál hamarabb született.TV + Bulvár--Megvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya!http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.htmlA hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu"Hájas vagy" - Kárász Róbert élő adásban szólt be Mádai Viviennekhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-karasz-robert-elo-adasban-szolt-be-madai-viviennek.htmlKárász Róbert nem túl udvarias kommentárral fogadta Mádai Vivien őszinte képeit, amelyek szülése után készültek. Szerencsére Vivien nem vette magára a sértő szavakat.TV + BulvárOrigoSírva búcsúztatták Baronits Gáborthttp://www.life.hu/bulvar/20150429-baronits-gabort-a-joban-rosszban-szinesze-otthagyja-a-sorozatot.htmlBaronits Gábor elhagyja a Jóban Rosszban csapatát, mert úgy érzi, nincs számára fejlődési lehetőség. Kollégái sírva búcsúztatták. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.