Borbély Ricsi ronda pasassá változott

Forrás: Facebook/Borbély Richárd hivatalos oldala -
X-Faktor Borbély Richárd ronda Maszk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor sármos énekese közösségi oldalán borzalmas fotót posztolt magáról. Mi történhetett?

Borbély Ricsit imádtuk az X-Faktor élőshow-i alatt , hiszen mindig nagy mosollyal az arcán adott nekünk interjút és bókolt nekünk. Amikor az énekes kiesett a tehetségkutatóból, újra a színház felé fordult és valószínűleg egy szerep miatt csúfította el magát az ijesztő maskarával.

Forrás: Facebook/Borbély Richárd hivatalos oldala
Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít" http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.html Hódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár -- Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésre http://www.life.hu/bulvar/20150429-nyertes-zsuzsa-alaposan-rakeszult-a-vetkozesre.html Minden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel a Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon. TV + Bulvár -- Nádai Anikó megint kiakadt http://www.life.hu/bulvar/20150430-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megint-kiakadt-mert-hamis-hireket-kozoltek.html A terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével. TV + Bulvár RTLKLUB Őssejtbotrány: Fásy Ádámot 7 millióra büntették http://www.life.hu/bulvar/20150430-fasy-adamot-zeneszt-7-milliora-forintra-buntettek-az-ossejtbotrany-pereben-a-zenesz-a-tv2-mokka.html Fásy Ádám a TV2 Mokka adásában elmondta, a vádpontokat ő csak a tárgyaláson ismerte meg, és az elsőfokú ítélet ellen fellebbeznek ügyvédjével. TV + Bulvár MTI Mi zajlik az Éden-takaró alatt? Bence és Tina akcióba lépett http://www.life.hu/bulvar/20150430-eden-bence-es-eden-tina-az-eden-hotel-3-jatekosai-kamuszexeltek.html Adri és Peti elbűvölve nézte, ahogy Bence és Tina a takaró alatt ügyködtek. Aztán kiderült, nem minden az, aminek látszik. TV + Bulvár Origo "Hájas vagy" - Kárász Róbert élő adásban szólt be Mádai Viviennek http://www.life.hu/bulvar/20150429-karasz-robert-elo-adasban-szolt-be-madai-viviennek.html Kárász Róbert nem túl udvarias kommentárral fogadta Mádai Vivien őszinte képeit, amelyek szülése után készültek. Szerencsére Vivien nem vette magára a sértő szavakat. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.