Nádai Anikó megint kiakadt

Forrás: RTLKLUB -
hírek kisbaba visszaélés Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó kiakadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével.

Az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó a Life.hu újságírójának mesélte nemrég, hogy teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen. Most előkerült egy újabb névbitorló, aki ismét felbosszantotta Anikót – a kismama az általa kezelt oldalon írta meg a véleményét.

Forrás: RTLKLUB

„A mai nap során újabb kamu oldalaknak köszönhetően megint megjelent egy cikk arról, hogy milyen nemű lesz a kisbabám. Szerintem egyébként ez teljesen lényegtelen! Nekem csak az számít, hogy egészséges legyen! Sajnos túl hamar világgá kürtöltem a dolgokat pár hónapja, és bevallom, mindezt felelőtlenül tettem. Szeretném, ha ez az információ egyelőre csak a családomra tartozna! De arról mindenkit biztosíthatok, hogy nem várok ikreket!" – írta Anikó a közösség oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.