Őssejtbotrány: Fásy Ádámot 7 millióra büntették

büntetés őssejt bíróság per botrány Fásy Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fásy Ádám a TV2 Mokka adásában elmondta, a vádpontokat ő csak a tárgyaláson ismerte meg, és az elsőfokú ítélet ellen fellebbeznek ügyvédjével.

Strasser Tibor, Fásy Ádám ügyvédje elmondta, a bíróságok leterheltsége miatt és mert több, a vádiratban említett személy is külföldön van, a másodfokú tárgyalásra legkorábban 2017-ben kerülhet sor.

„Az események forgatagába kerültem bele, aki ismeri az életem, tudja, hogy amikor a fiam rákban meghalt, akkor megfogadtam, hogy minden olyan dologban, ami gyógyíthatatlan betegségeken segít, abban benne vagyok. Senkitől nem vettem fel pénzt, senkit nem vittem oda, csak egy társaságnak voltam tagja" - mondta Ádám. Ügyvédje, Strasser Tibor hozzátette: Fásy Ádám nem volt befektető, nem tett be és nem vett ki pénzt. Ám a posztjánál fogva a bíróság úgy gondolta, neki mindenről tudnia kellett. „Itt a felelősség kérdése érdekes, mert itt kollektív bűnösség helyzete állt fent, hiszen még a tolmácsot is elítélték, aki részt vett tolmácsként a tárgyalásokon" – magyarázta az ügyvéd.

Cinthya Dictator pöttöm kislánnyá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-pottom-kislannya-valtozott-egy-foton-vekonyabb-mint.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője egyre vékonyabb, a legutóbbi, róla készült fotón pedig már tényleg úgy néz ki, mint egy kislány. TV + Bulvár--Hajas László nem ment el lánya esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.htmlLemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét.TV + BulvárOrigoHivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.htmlMegterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.TV + BulvárOrigoCaramel méregdrága ajándéka nem jött be kedvesénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-caramel-enekes-meregdraga-ajandekkal-lepte-meg-kedveset-de-szilvinek-nem-jott-be-a-meglepetes.htmlCaramel sokszor nyúl mellé az ajándékokkal, legutóbb egy dizájner táskával járt porul az énekes.TV + Bulvár--Áll a Berki bál – a szerelmi háromszög érintettjei ködösítenekhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-berki-krisztian-szerelmi-ugyei-bonyolodnak-megszolalt-cserpes-laura-menedzsere-es-az-elhagyott.htmlBerki Krisztián a Facebook oldalán üzent, Cserpes Laura gardedámja nyilatkozott, az állítólagos exbarátnő pedig maga alatt van.TV + Bulvár--Nyertes Zsuzsa alaposan rákészült a vetkőzésrehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-nyertes-zsuzsa-alaposan-rakeszult-a-vetkozesre.htmlMinden színésznőnek komoly kihívást jelent, ha vetkőzős szerepre kérik fel. Így volt ezzel a Nyertes Zsuzsa is, aki komoly testkezelésbe kezdett, hogy ne kelljen szégyenkeznie a színpadon.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.