Kasza Tibi eltűnik az éterből

Forrás: redlemon -
eltűnés Morning Show szabadság Class FM Kasza Tibi Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai.

Átmenetileg búcsúzik a Morning Show triójától a kedd reggelek "Kasza-novája". Könnyekre és gyászindulóra azonban senki se számítson, hiszen a piacvezető reggeli műsor állandó sztárvendége ősztől megújult lendülettel tér vissza a Class FM-be. Kasza Tibi azt is elárulta, hogy a nyarat a zenélés és a pihenés mellett a friss reggeli témák előkészítésével tölti majd.

Forrás: redlemon

„Közel hat éve dolgozom együtt a fiúkkal és igaz, hogy a műsor több változtatáson esett át az elmúlt évek során, de Balázzsal egy ideje tervezgetünk egy nagyobb durranást - többek között ennek az előkészületeivel töltöm majd a nyarat. A rádiós és tévés műsorvezetői teendők mellett szeretnék több energiát fordítani a zenélésre, de természetesen jól fog esni egy kis pihenés is" - mondta az önironikus humoráról ismert Kasza Tibi.

„Nagyon hálásak vagyunk Tibinek mindenért, és tiszteletben tartjuk, hogy nyáron egyéb elfoglaltságai lesznek, viszont szeptembertől mindenképpen szeretnénk folytatni a sikeres, közös munkát" - mondta Sebestyén Balázs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.