Demcsák Zsuzsa esküvő ajánlat házasság TV2 Cserpes Laura A konyha ördöge Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető csupán arra panaszkodott A konyha ördögének, hogy éhes, mire az a megoldás született, ha összeházasodnának, minden reggel ínycsiklandó reggelit kapna. Ehhez azonban Berki Krisztiánnak is volt egy-két szava.

Állítólag Berki Krisztián már megkérte Demcsák Zsuzsa kezét, persze a magyar macsó ismét pénzt látott a lagziban nem a szerelem vezérelte.

„Nem tudom, hogy emlékszel-e, hogy régebben beszéltük, hogy összeházasodunk, ha van benne elég pénz. Csináljunk egy jó bulit és keressünk ezzel pénzt" – javasolta Berki, aki jelenleg Cserpes Laura párja, úgyhogy remélhetőleg nem gondolta komolyan az ajánlatot.

Kóbor János: "Egy biztos, az Omega nem megy szét"http://www.life.hu/bulvar/20150505-kobor-janos-az-omega-frontembere-elmondta-az-egyuttes-nem-fog-feloszlani-a-belso-feszultsegek-miatt.htmlAz együttes frontembere elmondta, bár vannak súrlódások az együttesen belül, de ettől az Omega még nem oszlik fel.TV + Bulvár--Kulcsár Edina elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-amerikai-turnera-indul-a-casanova-night-musical-cimu.htmlA szépségkirálynő nagy bejelentést tett közösségi oldalán... TV + Bulvár--NDK-s retro múzum egy házban Csepelenhttp://www.life.hu/bulvar/20150504-ndkas-retro-muzum-egy-hazban-csepelen-a-bobak-hazaspar-nyari-konyhajaban.htmlA Bobák házaspár néhány éve döntött úgy, hogy összegyűjtik az NDK-s emlékeket és csepeli házukban egy kis múzeumot rendeznek be, amit a ma esti XXI. században meg is mutatnak.TV + Bulvár--Kamerák előtt vetkőzött hálóruhába Medveczky Ilonahttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kamerak-elott-vetkozott-haloruhaba-medveczky-ilona-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGesztesi Károly és Majka után Friderikusz Sándor következő vendége a táncművésznő Medveczky Ilona lesz.TV + Bulvár--Drake könyörgött Madonna vadra sikerült csókjáérthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-drake-konyorgott-madonna-vadra-es-fajdalmasra-sikeredett-csokjaert-a-coachella-fesztivalon.htmlFájdalmas arckifejezés ide vagy oda, a fiatal zenész akarta, hogy a popdíva megcsókolja őt a Coachella fesztivál színpadán.TV + Bulvár--Itt van 2015 slágere! Elkészült VV Zsuzsa mulatós számahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-elkeszult-vv-zsuzsa-mulatos-szama.htmlVégre elkészült VV Zsuzsa mulatós nótája! Teljes egészében meghallgathatod.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.