Nagy Ricsi a Margit-hídra költözött – hatalmas franciaággyal érkezett

klipforgatás Nagy Ricsi Margit híd franciaágy RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor egyik legsikeresebb énekese kibútorozott Budapest hídjára, de vajon mit szóltak ehhez a járókelők?

Ricsi új klipjét forgatja a Margit-hídon, ahol egy franciaágyat tologat, amin egy lány fekszik. Kíváncsian várjuk a végeredményt, amiből az énekes egy kis ízelítőt mutatott a közösségi oldalán.

Indulhat!:)♡

Posted by Nagy Richárd hivatalos oldala on 2015. május 12.
Kulcsár Edina kikészült http://www.life.hu/bulvar/20150512-kulcsar-edina-szepsegiralynonek-a-miss-world-elso-udvarholgyenek-repuloutja-amerikaig-kinkeserves.htmlA szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót Edina számára.TV + Bulvár--Fura hírre bukkantunk: Joshi Bharat testvérét elrabolta egy majompárhttp://www.life.hu/bulvar/20150512-joshi-barath-a-tv2-musorvezetojenek-testveret-elrabolta-egy-majompar.htmlTátott szájjal hallgattuk a TV2 műsorvezetőjének történetét, amikor is testvérére szemet vetett egy majomházaspár. Lehet, hogy megvan a kis Maugli?TV + Bulvár--Klapkának nem akar fizetni a biztosító – ezért perrel fenyegetőzikhttp://www.life.hu/bulvar/20150508-klapka-gyorgy-uzletembernek-nem-akar-fizetni-a-biztosito-uzlete-kirablasa-kapcsan-ezert-perrel.htmlHiába fizette Klapka György 15 évig a milliós biztosítási összeget, mégsem akar neki fizetni a biztosítója üzlete kirablása után. Az üzletember ezért jogi útra tereli az ügyet.TV + Bulvár--Hátborzongató szellemházban lakott Radics Gigihttp://www.life.hu/bulvar/20150506-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-es-csaladja-rettegesben-eltek-amerikaban-mert-a-hazban-ahol.htmlAz énekesnő és családja rettegésben töltötte napjait Amerikában: a Los Angeles-i házban, ahol laktak, szellemek járkáltak.TV + Bulvár--Sztárzenekar az Éjjel-Nappal Budapestbenhttp://www.life.hu/bulvar/20150506-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapestben-cimu-sorozataban-tunik-fel-a-children-of-distance-nevu-formacio.htmlMagyarország egyik legnépszerűbb napi sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapest két epizódjában is feltűnik a Children of Distance nevű formáció.TV + Bulvár--Cinthya Dictatornak régen bejöttek a lányok?http://www.life.hu/bulvar/20150506-cinthya-dictatornak-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetejenek-berki-krisztian-felvetese-szerint-regen.htmlBerki Krisztián Cinthynek szegezte a kérdést, hogy tudna-e „úgy" nézni egy nőre, hiszen azt hallotta, hogy volt ilyen korszaka a lánynak.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.