Kulcsár Edina kikészült

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina -
Miss World repülőút kín Kulcsár Edina Amerika Miami
A szépségkirálynő Londonból még vidáman jelentkezett be, ám az azt követő, Miami-ig tartó repülőút nem tartogatott sok jót Edina számára.

Ahogy a Life.hu is megírta, Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye, Amerikába utazott, ahol a Casanova Night Musical című darabbal turnézik. Edina nagyon várta az utazást, ám a repülőút nem úgy sikerült, ahogy azt képzelte.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina

„Tegnap este megérkeztünk, de az útról nem nyilatkoznék. Röviden annyit, hogy végigszenvedtem a 9 órás utat Londonból Miamiba. Itt még csak reggel 7 lesz! - 6 óra az időeltolódás, de igyekszem a ti időtökhöz igazodva megosztani az élményeimet! Gondolom, valami pálmafás képet vártatok volna, de sajnos ezt csak később tudom kivitelezni! Viszont azt el tudom mondani, hogy az első utam a szállásunkon található medencébe vezetett!„ – írta Edina az érkezése után.

Ördög Nóra sírva fakadt Medveczky Ilona miatthttp://www.life.hu/bulvar/20150512-ordog-nora-a-tv2-musorvezetoje-sirva-fakadt-medveczky-ilona-miatt-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAmikor Friderikusz Sándor megtudta, hogy Medveczky Ilona összeveszett valamiért Ördög Nórával, felhívta múlt heti vendégét, és megpróbálta megoldani a két nő problémáját. TV + Bulvár--Magyarország bajnokai együtt szelfiztek http://www.life.hu/bulvar/20150508-gyurta-gergely-uszo-gyurta-daniel-uszo-es-berki-krisztian-tornasz-olimpiai-bajnok-egyutt-szelizett.htmlGyurta Gergely, Gyurta Dani és a tornász Berki Krisztián egy fotón - kell ennél több?TV + Bulvár--Megsérült Stohl András - Vajon mi történhetett?http://www.life.hu/bulvar/20150512-stohl-andras-a-vigszinhaz-szinesze-megserult.htmlSérülten lépett színpadra vasárnap este a színész, a rákövetkező napon pedig a Vígszínház közleményben tájékoztatta nézőit, hogy Stohl András nem folytatja tovább a Jó estét nyár, jó estét szerelem! próbáit. A színész a darabban főszerepet játszott volna, így jogosan merül fel a kérdés: vajon mi történhetett?TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huVV Simon látleletet vetetett, de a drogteszthez nem kapott segítséget http://www.life.hu/bulvar/20150511-vv-simon-latleletet-vetetett-es-drogtesztet-akart-csinaltatni-a-debreceni-szorakozohelyrol-valo.htmlA hóbortos VV Simon alaposan pórul járt a hét végén, amikor is egy debreceni szórakozóhelyről kidobták, majd alaposan elagyabugyálták, barátnőjét pedig bevitték a rendőrségre. Állítólag furcsán viselkedtek...TV + BulvárOrigoPimasz úr ezentúl az RTL-en alszik ott! - "Nem szerettem volna a süllyedő hajóval magam is elmerülni" http://www.life.hu/bulvar/20150512-papp-gergo-es-musora-a-pimasz-ur-ott-alszik-a-tv2-utan-az-rtlen-lathat-majd.htmlPapp Gergő januárban távozott a TV2-től, ahol tíz év után közös megegyezéssel bontotta fel szerződését. Mindeddig titok volt, hol folytatja a televíziózást, de ma már tudni lehet, a riporter az RTL II-n kerül majd képernyőre. TV + Bulvár--Új Zámbó Jimmy-lemez jelenik meghttp://www.life.hu/bulvar/20150511-zambo-jimmy-enekesnek-hamarosan-uj-lemeze-jelenik-meg.htmlZámbó Jimmy eddig sosem hallhatott dalai kerültek elő, így hamarosan új lemeze jelenik meg.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.