Damu hálás Palácsiknak

Forrás: MTI/Marjai János -
Damu Roland könyv Palácsik Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a börtönből nemrég szabadult Damu Rolandnak és feleségének, Edina Monának az élete. Az asszony egykori adminisztrátorból lassan profi író lesz, a színésznek pedig egyre több a munkája.

A jövő héten jelenik meg Damu Roland könyve, és ennek kapcsán lehet őt és feleségét vásárolgatni – mint a férfi mondja: kell a feleségének néhány elegáns darab a bemutatók miatt.

Forrás: MTI/Marjai János Forrás: MTI/Marjai János

"Edina egészen más, mellette érzem a szeretet. Akkor tartott ki mellettem három évig, amikor nem voltam "éppen sztár", akivel villogni lehet. Mivel intelligens, szakmája szerint diplomás gyógypedagógus, leveleim, naplóm és jegyzeteim összeállítását is rábíztamÍ" - mondta Damu a Blikknek.

Azt is elárulta, miért hagyta ott a felesége a munkahelyét:
"Edina évekig hajnalban kelt, busszal járt dolgozni. Kollégái is nagyon szerették, sajnálták, hogy otthagyja az állását, de most sok időt kell velem töltenie. Éjszakákat dolgoztunk rajta, és minél több időt szerettem volna vele együtt lenni, hiszen a tőlünk elvett három év bepótolhatatlan. Mindent leírtunk az ártatlan meghurcolásom történetéről."
"Mesélek majd a börtönévekről is, például hogy mit éreztünk, amikor probléma volt Edinának befizetni a villanyszámlát, miközben látta, hogy az a nő, aki engem tönkretett, milliós ruhákat, ékszereket vásárol. Tulajdonképpen a bírósági időszakkal és a börtönbüntetéssel öt évet elvett az életemből Tímea, de valahol mégis hálás lehetek neki, mert megtaláltam életem szerelmét, leendő gyermekeim édesanyját, aki számomra az igazi, örök, önzetlen és szerető nő" - mondta a színész, akinek egyre több munkája van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.