Till Attila bevallotta, arcfiatalító kezelésen esett át

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
arckezelés műsorvezető Körúti Orvosi Centrum skin booster Till Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Till Attila szeme alól eltűntek azok a táskák, amely ellen korábban szemtapasszal küzdött a Nagy Duett előtt. Ráadásul az egész arca fiatalosabb lett. Vajon sebészhez fordult, hogy továbbra is színpadképes maradjon? Megkérdeztük!

Till Attila nem csinált titkot abból, hogy a szeme alatti, hatalmas karikák zavarták a kamerák előtt. Küzdött ellenük, ahogy tudott. Kipróbált többféle módszert, hogy arca fiatalosabbnak tűnjön, de már sem a sminkesek, sem a speciális étrend nem tudta adottságát eltüntetni. Gondolt már drasztikusabb beavatkozásra is, de a sebészkéstől rettegett, nem tudta rászánni magát. Valahogy mégiscsak megszabadult a szem alatti táskáitól, és az arca is kisimultabb lett. Hogy csinálta?

„Ahogy elkezdtem öregedni, egy idő után ezeknek a karikáknak az állandó jelenléte már túlment azon a szexis hatáson, amit egy sokat éjszakázott romlottság tud adni. Már semmi vonzót nem találtam benne, pedig mindig arra vágytam, hogy idősödve úgy nézzek ki, mint egy öreg rocker. A műtéti beavatkozáshoz viszont gyáva vagyok, még sohasem vágtak meg.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Abban pedig végképp nem hiszek, hogy drasztikusan meg kellene változtatni az arcomat.

Szégyellném magam, ha teljesen másik fejjel jelennék meg, úgy, mint a hollywoodi sztárok egy-egy rosszul sikerült szépészeti beavatkozás után. Ebben a kicsi országban körberöhögnének" – kezdett bele a Tv2 műsorvezetője, akit meggyőztek róla, hogy létezik a szikén kívül is megoldás.

„Egy új eljárást javasoltak, a hiarulonsavas feltöltést, amelyet az esztétikai bőrgyógyászat forradalmárának tartanak jelenleg. Ez nem egy drasztikus, de hatásos beavatkozás. Pici tűszúráson keresztül juttatnak be anyagot a bőr alá, így szobrászkodták meg az arcomat. Szerencsére a beavatkozás nem végleges, ha úgy érzed, hogy nem tetszik, vagy hogy mégsem ilyet szeretnél, akkor visszafordítható az eredmény, mert három hónap múlva visszatér a régi állapot. Amikor először megcsináltuk, mindenki rám csodálkozott, azt hitték, elmentem nyaralni, vagy valami nagyon jó történt velem, mert annyira kipihent lett azt arcom. Pedig nem, csak egy 10 perces kezelés eredményét látták, amitől nagyon féltem, de nem volt érdemes” - magyarázta lelkesen a műsorvezető, aki rákapott a szépészetre, miután ő is látja, hogy arca fiatalos tónust kapott.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.