rendőrség Alekosz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori győztese bepanaszolta az érdi rendőröket. Szerinte ugyanis kifejezetten vele kekeckednek.

Alekosz nem hagyta szó nélkül, hogy megbüntette a rendőrség.

"Már tavaly is volt egy kisebb konfliktusom a rendőrökkel, amikor betörtek hozzánk, és siettem haza. Feltartottak, meg is büntettek körforgalomból való kihajtásnál irányjelző használatának elmulasztásáért. Valóban elmulasztottam, mert siettem, de megüzentem a főkapitánynak, hogy a befizetett több tízezres bírságot fordítsa az érdi rendőrök illemtanoktatására, mert hiányzik belőlük a tisztelettudás" – elevenítette fel az egy évvel ezelőtti eseményeket Alekosz a Borsnak.

Forrás: Facebook/Való Világ

Múlt csütörtökön ismét lecsaptak rá a rendőrök, mikor autójával begurult a behajtani tilos tábla mellett posztoló rendőr mellé, és megkérdezte, miért van az útszakasz napok óta lezárva.

"Rögtön igazoltatott, és megbüntetett harmincezer forintra. Ezzel semmi baj, mert jogos. Csakhogy nekem feltűnt, hogy akik mögöttem behajtottak, azokat nem bírságolta meg senki. Megkérdeztem, hogy a büntetés a személyemnek szól-e, és engem miért szegregál? Az volt a válasza: „Alekosz úr, el lehet húzni a büdös p***ba!” Vagy húszan nézték, hallgatták végig a jelenetet. Elmentem hát a kapitányságra, és feljelentést tettem a stílus miatt. Úgy gondolom, így nem ildomos kommunikálni. Úgy vélem, az egyenruha önmagában zárja ki az efajta modortalan kocsmai kommunikációt, főleg a kötelék tekintetében" - mesélte felháborodottan.

Ezután Alekosz a rendőrségi ügyintézővel is összekülönbözött, és abban bízik, hogy a rendőr főkapitány a befizetett büntetésből végre illemtanórákra küldi beosztottait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.