Megnyílik előtted az univerzum a HONOR új csúcskategóriás készülékeivel

PR cikk HONOR Magic6 Pro innováció
Az innovációiról ismert HONOR ezúttal két vadonatúj, bámulatos készülékkel várja a prémium készülékek szerelmeseit: a HONOR Magic6 Pro-val és a hajlítható HONOR Magic V2-vel.

A HONOR Magic6 Pro kitűnő kialakítása és dizájnja mellett kifejezetten strapabíró is. Saját fejlesztésű Nano Kristály Pajzsa elnyerte az SGS ötcsillagos minősítését, a kijelző pedig több helyzetben is teljesített. Ugyanúgy figyelni kell arra, hogy ne ejtsük le, de a fejlett anyagoknak és a magasabb kristálysűrűségnek köszönhetően tízszer jobban bírja az ütődéseket. 

HONOR

A strapabíróság mellett a telefon egy csodálatos, 6,8”-os, All-range Low Power LTOP szemkímélő kijelzővel érkezik, előtérbe helyezve az egészségünket. A HONOR mindig is elkötelezett volt az emberközpontú innovációk terén, célja, hogy a kiváló képminőség mellett biztonságban legyünk mi magunk is. Az okostelefon-ipar legmagasabb, 4320Hz-es PWM fénytompítása, a dinamikus fényerőváltozás és a személyre szabott, a napszak változásához igazodó cirkadián éjszakai kijelző mind erről gondoskodnak. 

A csúcs képminőséghez dukál egy pazar kamera is. A HONOR legújabb kamerarendszere egy 180MP-es telefotó lencsét (f/2.6, OIS) kínál 2,5-szeres optikai zoommal és akár 100x-os digitális zoommal. Tartalmaz még egy 50MP-es ultraszéles látószögű kamerát (f/2.0, EIS) és egy erőteljes 50MP-es fő kamerát is változó rekeszlehetőségekkel (f/1.4 és f/2.0, OIS). Ezek mind káprázatos, a részleteket elképesztő mértékben megőrző képeket eredményeznek. 

A szisztéma ékköve azonban az AI hajtotta Falcon Kamera Rendszer, amelyet elődjéhez képest 28-szor nagyobb adatbázissal képezték, és lényege, hogy mozgásérzékelési algoritmusa előrevetíti a kulcsfontosságú mozzanatokat. Ez ideális sportfotózáshoz, de minden olyan helyzetben is, amikor gyorsan, de kristálytisztán kapnánk lencsevégre valamit: egy születésnapi torta gyertyáinak elfújását, egy mosolyt vagy ölelést egy családi összejövetelen. 

HONOR

Az AI jelenleg a technológiai innovációk sztárja, a HONOR pedig úttörő ennek alkalmazásában. A HONOR Magic6 Pro minden eddiginél személyre szabottabb élményt nyújt, többek között a Magic Capsule és Magic Portal funkcióival. A Magic Capsule lényege, hogy könnyű, gyors elérést biztosít a leggyakrabban használt, vagy leginkább ajánlott funkciókhoz, alkalmazásokhoz – ehhez elég a képernyő tetején lévő értesítés sávra böknünk. A Magic Portal pedig megismeri szokásainkat, és leegyszerűsíti a komplex folyamatokat. Kaptunk egy jó étterem tippet? A rendszer érzékeli a címet, és egyenesen átirányít minket a Google Mapsr-e. Vicces videót kaptunk? Sokkal zökkenőmentesebb a TikTok beizzítása. Látunk egy menő ruhát? Pár érintés, és meg is vásárolhatjuk. A telefon ráadásul nem csak felhőalapú AI-jal operál, hanem be van építve az eszközön is mesterséges intelligencia, így kérdésekre is tud válaszolni, szövegeket is létre tud hozni, illetve akár értelmezni is képes ezeket: mindezt offline is.

Mindehhez a számtalan funkcióhoz egy impozáns processzor is társul. A HONOR Magic6 Pro Snapdragon 8 Gen 3 Mobile Platformja 30%-kal jobb teljesítményt nyújt elődjéhez képest. A Qualcomm AI motorja garantálja azt is, hogy zökkenőmentesen, stabilan üzemeljenek a mesterséges intelligenciát kihasználó funkciót – sőt, ezek szinte kétszer hatékonyabbak, mint az előző modelleké. Az erőteljes lehetőségek energiaigényesek, de a HONOR erre is gondolt. Egy fantasztikus, második generációs, szilícium-szén akkumulátor került a készülékbe, ami egy speciális, az energiahatékonyságot javító chipkészlettel dolgozik optimálisan. Sőt, az 5600 mAh-s aksi kimagaslóan teljesít a hidegben is, így szó szerint hóban-fagyban rendelkezésünkre áll az eszköz. Teljes napokat bír ki, és a SuperCharge töltéssel percek alatt használható szintre lehet tölteni.

Aki viszont hajlítható telefonra vágyik, az elegáns HONOR Magic V2-be szerethet bele. A világ legvékonyabb hajlítható okostelefonja 210 technológiai újítással tör utat, mind az esztétika, mind a praktikusság területén, gondoljunk csak vékony akkumulátorára, speciális hűtőrendszerére, egyedi és strapabíró, akár 400 ezer hajlítást bíró, 3D-nyomatottt titánötvözet zsanérjára. Az SGS-minősítést elnyert megvalósítás legalább egy évtizeden keresztül biztosítja tulajdonosának a stabil működést. Az eszköz egyébként csak 231 gramm súlyú, és csupán 9,9 mm összecsukva. Hiába a dupla szilícium-szén akkumulátor: az energiaforrás bár csak 2,72mm vastag, mégis 5000mAh-s kapacitású, amivel egész nap bírja a készülék.

HONOR

A HONOR Magic V2 egyik különlegessége, hogy bámulatos megjelenése mellett igazán hasznos társ a produktív munkában vagy szórakozásban. A Dual Tasking Efficiency funkcióval függőlegesen ketté lehet választani a képernyőt, könnyeddé téve a multitaskingot. 

A készülék hármas kamerarendszere egy 50MP-es fő kamerából (f/1.9), egy 50MP-es ultraszéles látószögű kamerából (f/2.0) és egy 20MP-es telefotó kamerából (f/2.4) adódik össze. A dupla előlapi kamerarendszer két 16MP-es kamerából (f/2.2) áll. Ezekkel csodálatos szelfiket és remek képeket készíthetünk, legyen szó esti fotózásról, nyaralós emlékekről vagy a hétköznap különlegességeiről. 

A HONOR berobbant a prémium okoseszközök világába, és folyamatosan tőr előre, hogy jobbnál jobb,  emberközpontú innovációkkal és készülékekkel nyújtsa hasznos eszközök széles választékát a felhasználóknak. Akár hagyományos, akár modern, hajlítható készülékre vágysz, a HONOR Magic6 Pro és a HONOR Magic V2 tökéletes, megbízható, stílusos és lenyűgöző választások, amik hosszú évekig hű társként szolgálnak majd. 

A HONOR Magic V2 799 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron március 31-éig értékesítési bevezető ajánlattal bizonyos partnerüzletek kínálatában ajándék 55”-os, 4K-s LG 55UR78003LK okos TV-vel vásárolható meg fekete és lila színekben. 

A HONOR Magic6 Pro 549 999 Ft-os ajánlott fogyasztói áron, március 17-éig 80 ezer Ft kedvezménnyel szerezhető be a partnerüzletektől és szolgáltatóktól. Ezt követően március 31-ig a Yettel és a Vodafone, míg április végéig a partnerüzletek ajándék HONOR Pad 8 tabletet kínálnak a zöld és fekete színekben elérhető eszköz mellé.

További információ a HONOR weboldalán érhető el.  

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.