A csábító, erotikus hálószoba receptje - Így dekorálj!

szenvedély hálószoba Valentin-nap romantika dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha Valentin-nap alkalmából valami igazán klasszikus romantikus ajándékkal szeretnéd meglepni kedvesed, nem kell mást tenned, mint egy estére kidekorálnod a hálószobátokat, amelytől garantáltan meghittségben tudjátok eltölteni a jeles napot. Kövesd a következő tippeket, és tuti lesz a siker.

Hívd randira!

Ha azt szeretnéd, hogy jól sikerüljön az este, alapozd meg a hangulatot azáltal, hogy randira hívod a párod. Légy titokzatos, csak annyit árulj el, hogy egy igazán szenvedélyes este vár rá. Ezt még Valentin-nap reggelén közöld vele, így egyrészt ő is egész nap emelkedett hangulatban lesz, másrészt készülni fog majd, hogy megfelelő legyen minden. Szóban is meghívhatod, de kis kártya formájában üzenetet is rejthetsz a kabátzsebébe, vagy küldj a munkahelyére palackpostát, benne a személyre szóló meghívóval.

Játék: Írd meg nekünk Valentin-napi történeted, és nyerj!


Istockphoto
Istockphoto

Töltsd meg a szobát sejtelmes, titokzatos fénnyel!

A hálószoba dekorálását kezdd a hangulatvilágítás megtervezésével. A fény a legérzékenyebb pontja az egész dekorációnak: kerüld a túl éles fényeket - mint amilyen a neon vagy a spotlámpák -, és olyan lámpákat se használj, melyeket nem tudsz gyengébb erősségre állítani, hogy kellemes félhomályt varázsolj.
Természetesen a kandalló lenne az igazi hangulatteremtő, de manapság elég kevés házban található ilyen. Ha te sem rendelkezel vele, pótold mécsesekkel, gyertyákkal. Ezeknek számtalan variációját találni az üzletekben, köztük illatosítottakat is, ezekkel azonban vigyázz: ne használj túl sok fajta illatot, mert a végén csak kellemetlen illatkavalkád keveredhet ki belőle.

Fórum: Te hogyan töltöd a Valentin-napot?


Vágyfokozó illatok

Több fűszerről és gyógynövényről is úgy tartják, hogy fokozza a szexuális vágyat, ilyen például a fahéj, a gyömbér vagy az ylang-ylang. Ezek akkor is hatásosak, ha csak az illatukat érezni - például egy illatgyertya segítségével.

Istockphoto
Istockphoto

Forró hangulat vörös rózsaszirmokkal

Természetesen a romantikus, szenvedélyes hálószobai dekoráció legelengedhetetlenebb hozzávalói a virágok. Választhatod a hagyományos vörös rózsákat, de akár a párod kedvenc virágait is, esetleg a kettő elegyét. A lényeg, hogy minél több legyen belőlük a szobában. A szirmokkal hintsd tele az ágyat és környékét - erre inkább ajánlatosabb a vörös rózsa, mint a filmekben, emellett keress elő minél több vázát is, töltsd meg őket virágokkal, és pakolj tele vele minden zugot.

Az ő ajándéka már megvan, de neked is lenne kívánságod? Küldd el neki összeállításunkat célzásként! Ezeknek az ajándékoknak minden nő örül. Valentin-napi ajándéklistánkat itt találod.

Puha párnák, édes csokoládé, pezsgő

vágyfokozó illatok pezsgő

Istockphoto
Istockphoto

legszexibb fehérneműszettedbe

Lakberendezéssel kapcsolatos kérdéseiddel fordulj bátran szakértőnkhöz, Varga Judithoz!


Meglepkék.hu

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.