Egészségtelen üdítővel itatja gyermekeit a világsztár

Brad Pitt reggel üdítőital elhízás alvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Brad Pitt egy valódi mintaapa. A napokban azonban a színész elmesélte, hogy üdítővel kelti reggel a gyerekeit, és nem is akármilyennel.



Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Northfoto
Northfoto

A szívtipró apuka egy interjúban bevallotta, bizony előfordul, hogy "furcsa módszert" alkalmaz, hogy felébressze gyerekeit. Néha egészségtelen trükköket vet be: kólát itat velük reggel, hogy mihamarabb kikeljenek az ágyból. A filmsztár elmondta, tényleg csak akkor alkalmazza ezt az egészségtelen módszert, ha sietniük kell, vagy ha a gyerekek a lustálkodás miatt nem hajlandóak kikászálódni a paplan alól. "Igyátok meg a kólátokat. Igyátok meg az összeset! Most azonnal!" - ezekkel a szavakkal szokta sürgetni csemetéit a filmsztár.

Persze az interjú után azonnal kritikák fogalmazódtak meg, hiszen mindenki tudja, hogy a cukros üdítőitalok elhízáshoz vezetnek, és már napi egy dobozos üdítő éves szinten hat kiló pluszsúlyt is eredményezhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.