Elragadó fotó: Nicole Kidman a Harper's Bazaar címlapján kislányával

fotózás Nicole Kidman Harpers Bazaar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman kislányával fotózkodott egy magazin címlapján.

Az Oscar-díjas színésznő és kislánya, Faith szerepelnek az ausztrál Harper's Bazaar nyári címlapján. A kislány haja épp olyan vörös, mint édesanyjáé - le sem tagadhatnák a rokoni szálakat! A képeket Sydney-től pár órányira, egy vidéki farmon készítették. Kidman állítólag percre pontosan érkezett a fotózásra, és csak kávét kért. A sztár a fotókon egy Gucci ruhát visel, és nagyon élvezte a kislányával töltött órákat. "A munka után megérkezett Kidman másik lánya, Sunday Rose is, hogy mindketten édesanyjukkal lehessenek" - vallotta egy bennfentes. A színésznő jelenleg a The Railway Man című filmet forgatja Colin Firth brit színésszel.

Nicole Kidmannek és Keith Urban countryénekesnek két lánya van: Sunday Rose 2008 júliusában született, Faith Margaret Kidman Urbant pedig 2010 telén hozta világra egy béranya. A pici lány a megszólalásig hasonlít a színésznőre, aki mostanában kevesebb szerepet vállal, mert inkább gyermekeire koncentrál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.