5 világsztár, akitől tiltsd el a gyereked!

ízlés világsztár család befolyás rossz irány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos celeb van, akiért rajonganak a tinédzserek az interneten. Sokszor azonban az adott világsztár nem méri fel kellőképpen, hogy milyen nagy hatással van az őt csodáló gyerekek lelki, szellemi fejlődésére, ízlésére, mindennapjaira. A közösségi oldalakra feltöltött olykor sokkoló, hovatovább perverz fotóikkal rossz irányt mutatnak a fiataloknak. Íme az az 5 világsztár, akinek a közösségi oldalait egy fiatalnak sem lenne szabad követnie.

Miley Cyrus

Általában nyelvnyújtogatva láthatjuk közösségi oldalain a világsztárt, de ez még nem is lenne akkora gond. A baj ott kezdődik, hogy ugyanilyen rendszerességgel osztja meg meztelen képeit is az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon, amiken gyakran különböző perverz pózokban látható. A szája belsejébe varratott tetoválása is nagy port kavart – reméljük, nem vesznek példát róla a tinédzserek.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Kim Kardashian

A valóságshow-botrányhős megmutatta már olykor fedetlen idomait is terhessége előtt, közben és az után is – illetve azt a plasztikai műtét sorozatot is, amik ezt a folyamatot követték. Kim láthatóan a fenekére a legbüszkébb – erről készül ugyanis a legtöbb fotó. Ugye te sem szeretnéd, ha a gyereked hasonló elvekkel rendelkezne?

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Lady Gaga

Bizarr frizurák, erős sminkek, furcsa jelmezek és meztelenkedés – nagyjából ezek jellemzik néhány szóban a botrányhősnő közösségi oldalát. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas fotók kifejezetten az Instagramon találhatók.

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Rihanna

Az Instagram koronázatlan királynője szinte naponta sokkolja a követőit: általában meztelenül, bizarr pózokban áll kamera elé. Egy igazi rossz lány, akit korábban még azon is rajtakaptak a lesifotósok, amikor meztelenül lovagolt egy férfin egy luxusyachton.

Forrás: Instagram/Rihanna

Nicki Minaj

Mellek, mellek és fenekek – olykor ruhába bujtatva, olykor pedig nem. Sőt, talpig bőr dominaruhában is felbukkan a közösségi oldalán, de pucsítva, nyalókát nyalogatva is láthatja mindenki, aki rajongója. Mindenki jó valamire – ha másra nem, elrettentő példának…

Forrás: Instagram/Nicki Minaj
10 dolog, amit soha ne mondj szex közbenhttp://www.life.hu/csalad/20140429-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-szex-kozben.htmlVan, amit lehet, és van, amit nem lehet szex közben mondani, mert azonnal elszállhat minden addigi vágy. Íme, 10 lohasztó mondat!Család--10 dolog, amit soha ne mondj egy nőnek!http://www.life.hu/csalad/20140422-10-dolog-amit-soha-ne-mondj-egy-nonek.htmlSok férfi panaszkodik arra, hogy a női észjárást képtelenség megfejteni vagy követni. Éppen ezért segítségképpen összegyűjtöttük a 10 leginkább vérlázító mondatot, amit még véletlenül sem szeretünk hallani.CsaládOrigoHomoszexuális, biszexuális, hetero - honnan tudjuk, milyen beállítottságú a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20140422-homoszexualis-biszexualis-hetero-honnan-tudjuk-milyen-beallitottsagu-a-gyerek.htmlAzt mondják, hogy a homoszexualitásra való hajlam részben genetika - sok kutatás látott napvilágot erre vonatkozóan. Viszont a nevelés, a környezet is sokat számít. Hogyan ismerhetjük fel, hogy gyerekünkben megvan ez a hajlam?Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.