A lakás, ahonnan egy egész család eltűnt

otthon család eltűnt emberek elhagyott helyek lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Van egy lakás Németországban, amiből egy szempillantás alatt eltűnt egy egész család. Azóta minden érintetlenül áll – mintha arra várna, hogy a tulajdonosai egyszer csak visszatérnek. Elhagyatott helyek című sorozatunk 11. része következik.

Senki sem tudja, hogy mi történt azzal a családdal, akik egykor ebben a lakásban élték mindennapjaikat – vajon kik ők és hová távoztak olyan sietősen, hogy szinte mindenüket otthagyták a falak között? A családfő feltehetően orvos lehetett, hiszen a lakás egyik szobájában orvosi berendezések és műszerek maradtak hátra, sőt, még egy formaldehidben ázó vesedarab is, amit valószínűleg a férfi munkája során éppen tanulmányozott. A fogasokon még lógnak a női kosztümök, táskák, kalapok, kabátok és az írógépben is megmaradt egy éppen elkezdett levél. Sokak szerint körülbelül 20 éve állhat üresen a lakás – a bútorok, berendezési tárgyak és a korra jellemző ruhadarabok látványából ítélve. Többen találgattak már, mi történhetett itt, és mi történhetett azzal a családdal, aki egykor e falak között élt. A legkézenfekvőbb magyarázat szerint a családdal egy baleset végezhetett, amiben mindannyian életüket vesztették.

/1405/Egy_e201452812950

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.