Lil Kim szülés rapper gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ilyen nevet is csak Lil' Kim tud kitalálni a gyerekének!

A 39 (vagy 38) éves rapper - a Wikipedia nem tudja a pontos dátumot - június 9-én adott életet első gyermekének. A kislány a Royal Reign, az Őkirályi Fensége nevet kapta szerető édesanyjától. Nomen est omen - az biztos, hogy a kicsi nem szürke kisegérként éli majd a mindennapjait. Segítségére lesz ebben édesanyja, akitől valószínűleg mindent megkap majd.

Forrás: AFP/Chelsea Lauren

Lil' Kim 2014 februárjában jelentette be, hogy babát vár Mr. Paperstől, aki szintén zenész, azaz rapper. Mit is mondhatnánk? Sok boldogságot és jó egészséget a kicsinek.

Igen, ők Cindy Crawford gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20140609-foto-cindy-crawford-szupermodell-lanyarol-es-fiarol.htmlAhogy nőnek Cindy Crawford gyerekei, úgy vagyunk egyre biztosabbak benne, hogy mindketten örököltek szépséggéneket a mamájuktól. De vajon kire hasonlítanak?Család--A dührohamok oka, hogy szuperérzékeny a gyerek?http://www.life.hu/csalad/20140527-a-duhrohamok-oka-hogy-szupererzekeny-a-gyerek.htmlMaga az anyaság sok-sok bizonytalansággal jár. Jól csinálom? Beírassam ide vagy oda? De ha az ég megáldott téged egy gyerekkel, aki látszólag csak azért született, hogy téged bosszantson, sírba vigyen és elég ciki vele közösségbe menni, a maradék önbizalmad is elszáll. Velem is ez történt - írja Eszter, a Bezzeganya blogon. Család--Hova tegyük a gyereket a nyári szünetben?http://www.life.hu/csalad/20140528-nyari-sporttaborok-orszagszerte-nagy-mozgasigenyu-gyerekeknek.htmlItt a nyár, a felhőtlen kikapcsolódások ideje. A gyerekek öröme mellett azonban a szülők aggodalma is egyre nagyobb: hová tegyük a gyereket három hónapon keresztül, ahol jól érzi magát, és egyúttal felnőtt felügyelet alatt is lesz? Ahol fejlődik a személyisége, a kifejező képessége, miközben új dolgokat sajátít el? A megoldás a nyári táborokban rejlik, amik ugyan jelentős anyagi terhet rónak a szülőkre, de legalább biztonságban tudhatjuk a csemetéket.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.