Spagettifőzés lábasban? Felejtsd el! Mutatunk egy sokkal egyszerűbb megoldást!

spórolás víz gyorsaság lábas serpenyő főzés spagetti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy új, kis túlzással forradalmi videóból megtudhatod, hogyan kell pofonegyszerűen és villámgyorsan spagettit készíteni. Csak egy serpenyő kell hozzá!

Tészta, tészta, tészta

Íme, 3 isteni és gyors recept, amit imádni fogsz! Kattints IDE és irány a konyha!

Egy új, sokkal gyorsabb spagettifőző módszert sajátíthatsz el, ha megnézed az alábbi videót. Nem kell mást tenned, csak fogj egy serpenyőt, tedd bele a tésztát, önts rá másfél deci vizet, és melegítsd fel. Ne aggódj, nem fog összeragadni! Így sokkal hamarabb kész lesz, mint a hagyományos módon és a megmaradt folyadék többféle szósz alapja is lehet. Ráadásul ezzel időt, vizet és energiát is spóroltál! Klassz, nem?

Trükkök a konyhában

Fogadjunk, hogy te is "rosszul" eszed a görögdinnyét - kattints IDE és tudd meg, hogyan kell pofonegyszerűen felvágni és elfogyasztani ezt a gyümölcsöt!
Te is küzdesz a fokhagymapucolással? Ennek véget vethetsz, ha IDE klikkelsz!
Ha pedig villámgyors meggymagozós trükkökre vagy kíváncsi, ITT olvashatsz róla!

Igazi bébibummra számítunk 2015-benhttp://www.life.hu/csalad/20150118-igazi-bebibummra-szamitunk-2015-ben.htmlA legtöbb híres nő általában nem szívesen szakítja meg a karrierjét, még egy terhesség miatt sem. Egy feltűnő has igazán sok fejfájást okozhat a celebnőknek, ha filmszerepet kapnak, turnéra indulnak, vagy meg kell jelenniük valahol. Ettől függetlenül jó látni, mikor az elfoglalt hírességek időt szakítanak arra, hogy boldog családot alapítsanak. Íme, néhány színész, tévésztár és zenész, akinek idén születik meg a gyereke.CsaládOrigoIsmét a karibi luxusszigeten nyaral Katalin családjahttp://www.life.hu/csalad/20150127-katalin-hercegno-szulei-a-karib-szigeteki-mustique-szigeten-nyaral-hamarosan-csatlakozik-hozzajuk-a.htmlKatalin szülei a gyönyörű karib-tengeri Mustique szigetén pihengetnek már. Hamarosan csatlakozik hozzájuk a várandós hercegnő, Vilmos herceg és a kis György is. Állítólag Katalin édesanyjának 60. születésnapját ünneplik a pazar helyen, ahol rendszeresen nyaral a família.Család--Segítség, munkanélküli lettem! - Egy tipp, amivel hamar munkába állhatszhttp://www.life.hu/csalad/20150126-munkanelkuliek-szamara-inditott-tovabbkepzesek-atkepzesek.htmlAkár váratlanul ér bennünket a hír, akár saját döntésünkből adódóan válunk munkanélkülivé, egy biztos: új munkahelyet találni manapság nem lesz egyszerű. Sokaknak nincs szakmája, vagy éppen olyan, amivel a jövőben már nem tudnak mit kezdeni. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem szabad megijedni a továbbtanulástól, átképzéstől, mert sok esetben ez az út vezet egy új munkahely felé. Légy bátor, és vágj bele!CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.