Le sem tagadhatná - a megszólalásig hasonlít édesanyjára Sailor Brinkley

Forrás: AFP -
modell szülő Christie Brinkley
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Micsoda hasonlóság! Sailor Brinkley Cook pontosan úgy néz ki, mint 61 éves édesanyja, Christie évtizedekkel ezelőtt. 

Szőke fürtök, bájos mosoly - a modellvilágban követel helyet magának Sailor Brinkley, aki még csak 16 éves, ám nagy előnnyel indul: édesanyja a világhírű modell, Christie Brinkley. A tinilány nemrég egy New York-i divatbemutatón pózolt a kamerák előtt. Hát nem olyanok, mint két tojás?

Forrás: AFP

16 évesen már stílusérzéke is van a modellcsemetének, aki fehér, ujjatlan topban és korallszínű szoknyában érkezett az eseményre. Vajon mikor láthatjuk anyát és lányát közös kampányban?

Forrás: AFP/Mike Coppola
Kókuszolajat nekünk is! Erre esküszik a 61 éves Christie Brinkleyhttp://www.life.hu/trend/20150226-kokuszolajra-eskuszik-christie-brinkley-modell.htmlVagy zseniális Christie Brinkley plasztikai sebésze, vagy tényleg csodát tesz a bőrrel a kókuszolaj. A modell ugyanis erre esküszik, mi pedig az arcát nézve kénytelenek vagyunk hinni neki. Trend--Első gyermekét várja a babaarcú szupermodell, Lily Colehttp://www.life.hu/csalad/20150304-lily-cole-szupermodell-elso-gyermekevel-terhes.htmlA brit szépség saját oldalán jelentette be a hírt egy játékfigurára ragasztott post-iten. Gratulálunk!Család--Lánya kísérte el a vörös szőnyegre Uma Thurmant – mint két tojás!http://www.life.hu/trend/20141021-uma-thurman-szineszno-es-lanya-maya-egyutt-mentek-el-a-the-theory-of-everything-cimu-film.htmlA 44 éves Uma Thurman és 16 éves nagylánya, Maya együtt mentek el egy New York-i filmpremierre. Nem nehéz észrevenni: ez a lány tiszta anyja!Trend--Cindy Crawford és lánya - Mint két tojáshttp://www.life.hu/csalad/20140523-cindy-crawfordot-es-kaiat-parizsban-fotoztak.htmlJó nagy mázlista Cindy Crawford lánya, Kaia. A 12 éves lány ugyanis kiköpött édesanyja.CsaládOrigoVégre! Először láthatjuk Blake Livelyt és Ryan Reynoldsot kisbabájukkal!http://www.life.hu/csalad/20150302-blake-lively-t-es-ryan-reynolds-ot-kisbabajukkal-fotoztak-le.htmlElőször fotózták le a sztárpárt kisbabájukkal, ám a picit gondosan takarta az édesanyja. Nem baj, azért így is nagyon édesek együtt!Család--"Legalább ötszázszor szexelek egy nap!" - Kim Karadashian újabb babát akarhttp://www.life.hu/csalad/20150306-kim-kardashian-ujabb-gyereket-szeretne-ferjetol-a-kis-north-west-utan-ezert-otszazszor-szexel-egy.htmlMeghökkentő (meglepődtünk?!) kijelentéssel állt elő minap a (többek között) fenekéről ismert világsztár. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.