Bárdosi Sándor birkózó apaság gyermek pelenkázás ezüstérmes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az olimpiai ezüstérmes birkózó együtt alszik kisfiával, sőt, ő vigyáz rá, amikor a felesége dolgozik. 

Januárban jött világra Bárdosi Sándor gyermeke, akkor a büszke apuka a Life.hu-nak mesélt kisfia születéséről. Most pedig a Blikknek a sportoló párja, Ildi bevallotta: a pelenkázás még nem megy Sanyinak, de ettől függetlenül tökéletes édesapa.

Forrás: RTLKLUB

Sándor nagyon jó apuka. A pelenkázással még hadilábon áll, de majd ennek is eljön az ideje. Babszi császárral született, ezért Sanyi fogta először a kezébe. Azóta teljesen megváltozott. Nem jár el a haverokkal, és velünk tölti minden idejét. Imádják egymást a picivel. Ha nem éhes, akkor nála is ugyanúgy megnyugszik, mint nálam. Néhány napja kezdtem el dolgozni, hetente háromszor fitnesz- és erősítő edzéseket tartok az akadémiánkon. Ilyenkor mindig ő vigyáz rá. Nem fárasztó a munka a pici mellett, ez tölt fel" – mesélte Ildi.

Bárdosi ezután elárulta, hogy kisfia egy ágyban is alszik velük.

„Nem érdekel azoknak a véleménye, akik azt mondják, hogy a kicsinek külön kell aludnia. Mi a természeti törvényeknek engedelmeskedünk. Egy ágyban alszunk mind a hárman" - mosolyogott Bárdosi, aki elmesélte, olyan érzés az apaság, mint mikor bajnok lesz egy sportoló.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.