Álomszép menyasszony volt a Barátok közt sztárja

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
esküvő Balogh Edina Som-Balogh Edina menyasszony
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagy napon mindenki megpróbálja hozni a legjobb formáját, ám a csodaszép színésznőnek sikerült is.

Som-Balogh Edina szemet gyönyörködtető szépsége valószínűleg mindenkinek feltűnt már. Ám amikor egy ennyire csinos nő megpróbálja kihozni magából a maximumot szakemberek segítségével, annak eredménye többnyire lélegzetállító látvány.

Hétköznapi ruhában is csinos a Barátok közt egykori szereplője Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Mint minden kislány, így valószínűleg Edina is gyermekkora óta nagyon várta a nagy napot, amikor kimondja a boldogító igent, így minden segítséget igénybevett, hogy még szebb lehessen, ami a képeket elnézve sikerült is neki. Boldogan elevenítette fel a Facebook-oldalán a napot, ezzel is ünnepelve a házasságának harmadik évfordulóját. A képet megnézheted IDE kattintva!

Így alszik szerelmével Caramelhttp://www.life.hu/csalad/20150527-caramel-megasztar-gyoztes-enekes-cukin-egyutt-aludt-kislanyaval-sophieval.htmlCuki, összebújós fotót posztolt a Megasztár győztese – ez aztán a szívet melengető családi fotó.Család--Hatalmas port kavart a modell szoptatós címlapjahttp://www.life.hu/csalad/20150527-nicole-trunfio-az-elle-magazin-cimlapjan-szoptatta-meg-kisfiat.htmlNicole Trunfio az Elle magazin ausztrál kiadásának júniusi címlapján szoptatja kisfiát, Ziont. Az előfizetőknek készült borítókép, ahogyan az várható volt, nagy visszhangot keltett.CsaládOrigoMegható képet posztolt kislánya keresztelőjéről Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20150527-milla-jovovich-meghato-fotokat-posztolt-kislanya-keresztelojerol.htmlA színésznő második gyermekének május 22-én tartották a keresztelőjét. A ceremónia meghitt és bensőséges volt.Család--Videó! Rá sem ismerni: felnőtt nő lett Détár Enikő és Rékasi Károly lánya - Szerinted kire hasonlít?http://www.life.hu/csalad/20150527-detar-eniko-es-rekasi-karoly-lanya-gigi-felnott-no-lett-es-enekel-video.htmlHogy szalad az idő! Ilyenkor érzi a leginkább az ember... Egy apró kislány volt Gigi, amikor először szerepelt a lapokban, most pedig felnőtt nő.CsaládGombos Edina bármikor, bárhol szoptat – Mindig van nála szopikendőhttp://www.life.hu/csalad/20150526-gombos-edina-parkban-szoptatott.htmlGombos Edina szerint teljesen elfogadott a nyilvános szoptatás. Ha kell, bárhol és bármikor megeteti a kis Matteót.Család--Megszületett Zámbó Árpy kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150527-zambo-arpy-zenesznek-zambo-jimmy-testverenek-kislanya-szuletett-fiatal-baratnojetol.htmlA két hónapos csöppséggel és 23 évvel fiatalabb kedvesével kapták lencsevégre Zámbó Árpyt.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.