"Egy negyedik gyerek vállalása ma már kockázatos lenne"

Forrás: Facebook/Schobert Norbert -
Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rubint Réka már a legkisebb gyerekük, Zalán születésénél is tudta, szeretne még egy babát, férje, Norbi azonban félti feleségét a negyedik császármetszéstől. 

"Gyakran megfordul a fejemben, hogy jó lenne egy újabb pici a családban. A csecsemők finom babaillata, a puha bőrük mindig ellágyítják a szívemet. Azonban egy negyedik baba vállalása ma már kockázatos lenne, így még nem hoztunk végleges döntést. A három gyermekünkkel tökéletes az életünk, kicsit félek belevágni, nehogy baj legyen. Norbi gondolkodási időt kért, mert nagyon félt engem" - árulta el Réka a Borsnak.

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

"A gyerekeink a legféltettebb kincseink. Rékát az életemnél is jobban szeretem, nagyon félteném egy újabb terhességnél, szülésnél. A negyedik császármetszés már komoly ve­szélyekkel járhat. Annyira kerek és csodás az éle­tünk most, nem biztos, hogy változtatnék rajta. A gyerekekkel már élményekkel teli programokat tudunk csinálni. Norbikával például teniszezünk, Larát pedig a lovasversenyen elnézve földöntúli boldogság fogott el. Zalán is nagyfiú, bárhova el tudjuk vinni, és imádjuk a humorát. Kissé megijeszt a dolog, hogy újra kisbabát vállaljunk. Persze soha ne mondd, hogy soha!" – tette hozzá Norbi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.