Cindy Crawford gyerekei örökölték anyjuk szépségét

Forrás: Instagram/cindycrawford -
modell család Cindy Crawford nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyermekével közös képet posztolt Instagram oldalára a népszerű szupermodell.

A nyolcvanas évek topmodellje az Instagramon mutatta meg gyermekeivel készült képeit a rajongóinak. A család épp Hongkongban pihen, és nem restek fotózkodni a helyi nevezetességek előtt. A modell 17 éve ment hozzá Rande Gerber üzletemberhez, akitől két gyermeke született. A 13 éves Kaia és a 15 éves Presley Walker örökölték édesanyjuk szépségét, és úgy tűnik hasonló babérokra törnek majd, mint világhírű szüleik.

Forrás: Instagram/cindycrawford
Richie Rich a valóságban - Ők a világ leggazdagabb gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20150616-a-vilag-leggazdagabb-gyerekei.htmlAz, hogy valaki tizenévesen dolgozik, nem új dolog - biztos neked is volt olyan osztálytársad - vagy esetleg te magad voltál az - aki a nyári szünetet henyélés helyett munkával töltötte. Abban szonban szinte biztosak vagyunk, hogy tindézserként kapott fizetésed meg sem közelítette az itt felsorolt tinik vagyonát...Sőt azt is megkockáztatjuk, hogy a jelenlegi béred is igen csak távol van tőle, és megeshet, hogy egész életedben nem fogsz annyit keresni, mint ezek a gyerekek.CsaládHódi Pamela teljesen kiakadt!http://www.life.hu/csalad/20150615-hodi-pamela-teljesen-kiakadt-a-facebook-oldalan-natasa-zselyke-es-a-shake-je-miatt.htmlReagált az őt ért vádakra Berki Krisztián exe, és kifakadt a Facebook-oldalán.CsaládOrigoVégrehajtás Szulák Andreáék cége ellenhttp://www.life.hu/csalad/20150616--szulak-andrea-es-parja-cege-az-axis-colonial-kereskedelmi-es-szolgaltato-kft-ellen-vegrehajtasi.htmlNem elég, hogy a hitelüket életük végéig nyögik, még a férjével közös cégekkel is gondok vannak. Ennek ellenére optimista a pár.Család--Így kényeztetik Cindy Crawfordothttp://www.life.hu/trend/20150612-cindy-crawford-frizuraja-ettol-olyan-gyonyoru.htmlHa hihetünk a 49 éves topmodellnek, akkor csodás hajkoronájának titka a szeretet, amelyet fodrászától kapnak tincsei.TrendOrigoCindy Crawford ráncosan is gyönyörűhttp://www.life.hu/trend/20150601-cindy-crawford-modell-rancosan-is-gyonyoru.htmlA 49 éves hírességnek még az apró szemkörnyéki ráncok is nagyon jól állnak. Ilyen egy igazi topmodell.Trend--Hűha! Cindy Crawford dominaszerkóban feszíthttp://www.life.hu/trend/20150519-cindy-crawford-egykori-topmodell-dominaszerkoban-feszit-taylor-swift-bad-blood-klipjeben.htmlA szuperdögös topmodell igazán vadító szerkóban bizonyította ismét: 49 évesen is elképesztően néz ki.TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.