Úton az újabb királyi bébi?

Forrás: Northfoto -
lovastusa Zara Phillips terhesség Erzsébet királynő Rio de Janeiro cáfolat babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elég egy óvatlan mozdulat, és máris útnak indulnak a pletykák. Így járt Erzsébet királynő legidősebb lányunokája, Zara Phillips.

Valószínűleg Zara Phillips sem sejtette, hogy akkora hírverést fog kapni egy ártatlannak szánt mozdulat, hogy magának Erzsébet királynő szóvivőjének kell rendet tennie az ügyben.

Zara Phillips és William Fox-Pitt - Vajon miről beszélgetnek ilyen elmélyülten? Forrás: Northfoto

Anna hercegnő és Mark Phillips másodszülött gyermeke, aki egyébként olimpiai lovastusázó, a királyi ház Ascotban megrendezett eseményén tette tiszteletét. Itt elegyedett szóba William Fox-Pitt olimpiai atlétával, és itt tette rá kezét pocakjára - a képekért kattints ide! A mozdulat pont olyan volt, mint ahogyan egy leendő anyuka szokta simogatni hasát. Vagy úgy, ahogyan valaki a ruhája dicséretét fogadja el.

Láttad már Sarolta hercegnő legújabb cuki képeit?

Bár Zara Phillips terhessége csak kacsa volt, azért van oka az örömre a brit királyi családnak: május 2-án megszületett a brit trón negyedik várományosa, aki a Sarolta Erzsébet Diána nevet kapta - hogy miért pont így nevezték el a kis hercegnő, arról ide kattintva olvashatsz bővebben. Nem sokat kellett várnunk az első hivatalos képekre: bátyjával, György herceggel készült közös fotókat ITT nézheted meg!
Hatalmas pocival festi a babaszobát Nádai Anikóhttp://www.life.hu/csalad/20150617-hatalmas-pocival-festi-a-babaszobat-nadai-aniko.htmlRendszeresen oszt meg élete apró, de jelentőségteljes pillanatairól fényképet a Facebookon Nádai Anikó. Ezúttal is így tett. Család--Ez nagyon édes: a kisfiú azt hiszi, ő György herceg - És nézd csak, tényleg olyan!http://www.life.hu/news/20150616-egy-kisfiu-azt-hiszi-o-gyorgy-herceg-es-nezd-csak-tenyleg-olyan.htmlEgy tüneményes fotót posztoltak a szülei egy kisfiúról, aki azt hiszi, ő szerepel az újságok címlapján.News--Meghalt a Ken babaként emlegetett fiúhttp://www.life.hu/news/20150607-celso-santebanes-az-elo-ken-baba-meghalt.htmlMeghalt a 20 éves Celso Santebanes, akit Brazilia Ken babájaként emlegettek. News--Kiderült, mitől olyan pufók a kis György herceg bájos arcahttp://www.life.hu/csalad/20150616-gyorgy-herceg-kedvenc-edessege-a-habcsok.htmlIgazi édesszájú a kis György herceg, akinek kedvenc finomságáról anyukája, Katalin hercegné gondoskodik.Család--Két test, három baba – Nagyon különleges hármasikrek születtekhttp://www.life.hu/csalad/20150519-nagyon-furcsa-harmasikrek-szulettek.htmlTexasban születtek a nagyon ritka, egypetéjű hármasikrek, Catalina, Ximena és Scarlett, akik közül ketten törzsüknél összenőttek. Család--Így kényezteti Pippa Middleton az unokahúgát, Sarolta hercegnőthttp://www.life.hu/trend/20150615-pippa-middleton-cuki-kislanyruhakat-vett-unokahuganak-sarolta-hercegnonek.htmlMég csak 6 hetes a nővérének, Katalin hercegnének a másodszülött gyermeke, a kis Sarolta, de Pippa Middleton máris elhalmozza a csöppséget szeretetével és új ruhácskákkal.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.