Kisgyereket tetoválnak Budapesten?

Forrás: Facebook/Queen of Hearts Tattoo -
botrány tetoválás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különös fotóra akadtunk a Facebookon: egy budapesti tetoválószalon osztott meg egy képet, amelyen egy kisfiút tetoválnak. 

Egy ideig nem tudtuk, hogy igazi tetoválás készül -e, vagy csak viccelődnek a belvárosi szalon dolgozói a Facebookon megosztott képükkel. Mindenesetre nekünk szemet szúrt a fotó, amelyen a #firsttattoo, azaz első tetoválás hashtaggel ellátva egy kisfiúra varrnak (vagy ahogy reméltük, csak festenek) mintát.

Forrás: Facebook/Queen of Hearts Tattoo

A fotó alatt elkezdtek gyűlni a kommentek, sokan nem értik, mi történik igazából. Van, aki meg van győződve róla, hogy elment az anyuka esze, de vannak olyanok is, akik csak nevetnek, mert biztosak benne, hogy a kép célja csak polgárpukkasztás. Megkerestük a szalont az üggyel kapcsolatban, és az ott dolgozó kedves hölgyek megnyugtattak minket, a tetoválás természetesen nem igazi.

"Sima vízzel felrakható, játek tetkó matrica :)" -kaptuk a választ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.