Ilyen egy igazi has a terhesség utáni hetekben - nem olyan, mint Heidi Klumé

Forrás: Instagram / worldfitmamae -
has terhesség szülés család Heidi Klum gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ritka, hogy a szupermodellek, színésznők a terhességük után néhány nappal már régi formájukban villognak. Egy "hétköznapi" nőnek ennél sokkal nehezebb a szülés utáni alak visszanyerése.

A worldfitmamae elnevezésű Instagram tulajdonosa nem mindennapi dologra vállalkozott: fotókon örökítette meg pocakját a szülés után 24 órával majd folyamatosan hetente, egészen a 14. hétig. A változás látványos, és az igazság sokkoló: egy valódi nő valódi terhes pocakja soha nem lesz két nap után olyan lapos és feszes, mint Heidi Klumé vagy Miranda Kerré. Vagy legalábbis csak a nagyon szerencséseké...

Forrás: Instagram / worldfitmamae

A várandósság nyomot hagy a hason, hiszen aránylag rövid idő alatt több mint tízszeresére nő a méh. Ezt a növekedést a has bőrének, kötőszöveteinek, izmainak is követniük kell, ami bizony megterhelő. Ezért vannak jobb helyzetben azok a kismamák, akik edzett hasizommal és normál testsúllyal kezdik a terhességet: náluk hamarabb vissza tud állni az eredeti állapot. Ha három hónappal szülés után is úgy néz ki a hasad, mintha még benne lenne a baba, azért a bőr alatti zsírpárnák mennyisége és a meggyengült hasizom is felelős lehet. Le kell tehát fogyni, és erősíteni kell a hasizmokat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.