Gyerekkel a hasában bunyózott: nem tudta, hogy hat hónapos terhes

Forrás: Facebook / Kinberly Novaes -
küzdősport terhes sport gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A küzdősportokban jártas brazil Kinberly Novaes nem tudta, hogy terhes, így versenyzett.

A bunyós rendszeresen edzett, diétázott, és készült a mérkőzéseire. Mivel nehézségei adódtak a fogyással, és a feje is rendszeresen fájt, végül elment orvoshoz, aki megállapította, Kinberly hat hónapos terhes.

Kinberly Novaes Forrás: Facebook / Kinberly Novaes

Kinberly Novaes az úgynevezett MMA sportot űzi

Az MMA (mixed martial arts) olyan test-test elleni küzdelmet jelen, amelyben egyaránt engedélyezettek az állóharctechnikák („stand up game”), földre vitelek („take downs"), és földharctechnikák („grappling”). Talán elfogultság nélkül kijelenthető, hogy korunk legdinamikusabban fejlődő, legkomplexebb küzdősportja.

- mondta a sportolónő. A magzat tökéletes egészségnek örvend, annak ellenére, hogy májusban 12 hetes terhesen végigbunyózott egy háromszor ötperces meccset. Ez az eset is rávilágított arra, hogy ebben a sportágban mennyire laza az orvosi ellenőrzés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.