Titkos szerződés védi Katalin hercegnét, hogy ne jusson Diana sorsára

Forrás: AFP/Stefan Wermuth -
kötelezettség paparazzi házasság szülő II. Erzsébet brit királynő szerződés Katalin hercegné biztonság Diana hercegnő titkos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az irat létezéséről eddig csak pletykákat hallottunk, de most kiderült, hogy valóban igaz: Katalin hercegné szülei kérték a szerződést még a fiatalok házassága előtt.

A hercegné szülei az úgynevezett Middleton-szabályokban rögzítettek néhány alapszabályt, amely a lányuk testi épségét és jó életét hivatott megvédeni. Azt is belefoglalták például, hogy Katalint nem üldözhetik lesifotósok, Diana haláláért ugyanis ők is nagy részben felelősek.

Forrás: AFP/Stefan Wermuth

„A szerződést II. Erzsébet királynő is aláírta. Katalint felmentette egy sor kötelezettség alól, viszont engedélyezte, hogy elmehessen például vásárolgatni, ha úgy tartja kedve” – nyilatkozta a palota egyik alkalmazottja.

Katalin hercegné retteg, hogy Diana sorsára jut

Katalin és Vilmos veszekedéseitől hangos a Kensigton-palota, a hercegné pedig állítólag egyre elkeseredettebb: nagyon fél, hogy anyósa, Diana sorsára jut. Sajtóértesülések szerint úgy döntött, egy időre eltűnik a nyilvánosság elől. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.