Megszólalt Alekosz apukája: "A szíve már nem bírta a megterheléseket"

Forrás: Schumy Csaba -
betegség halál anyuka Alekosz tragédia fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life,hu is beszámolt róla, az egykori valóságshow-hőst súlyos tragédia érte: elveszítette édesanyját.

„Az utóbbi időben kórházban volt, rettentően lefogyott, a szervezete, egészen pontosan a szíve pedig már nem bírta el a megterheléseket. Vasárnap reggel örökre elment az életünkből. Sajnos Vája jó ideje beteg volt már, ennek ellenére egy ilyen tragédiá­ra nem lehet felkészülni. Akkor sem, ha az ember tisztában van vele, hogy sajnos a sok szenvedés után egyszer eljön a vég. A fájdalom elviselhetetlen” – nyilatkozta a Blikknek Alekosz édesapja, Tibor.

Forrás: Schumy Csaba

A családfő a két fiával, Alekosszal, illetve Tiborral maradt asszony nélkül a hatalmas érdi házban. „A fiúk most nagyon elkeseredettek, de szerencsére összetartó család vagyunk, megpróbáljuk segíteni egymást ebben a nagy bajban is” – mondta szomorúan a gyászoló férj.

Alekosz, aki nagyon szoros és bensőséges kapcsolatot ápolt édesanyjával, a tragédia óta nem nyilatkozik, az édesapja elmondta: az egykori valóságshow-hős nem szívesen áll most az emberek elé. Egyedül, bezárkózva szeretné megélni a gyászát.

A lap információi szerint Alekosz mamáját az év elején támadta meg a gyilkos kór. A betegségét méltósággal viselte, és utolsó erejével is harcolt ellenne.

Alekosz édesanyjára emlékezik Baukó Éva

VV Éva döbbenten értesült barátja, Alekosz édesanyjának haláláról. Vája asszony és közte meglepő volt a hasonlóság, talán ezért is került egykor oly közel a VV nyerteséhez. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.