Csobot Adél terhesség Sztárban sztár várandós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyönyörű kismama Csobot Adél, látszik rajta, hogy a terhesség minden pillanatát élvezi. A Sztárban sztár versenyzője elárulta, hogy ez így is van.

A Sztárban sztár versenyzője azt mondja, egyáltalán nem befolyásolja az adásokra való készülést az, hogy - ahogy ő fogalmazott - egy baba van a pocakjában. A próbák sem torkollanak kismamás és terhességről szóló csevegésbe. Adél azt is elmesélte, hogy imád várandós lenni.

Így fojtod meg gyermekedet a szereteteddel, avagy te is egy helikopterszülő vagy?http://www.life.hu/csalad/20151123-a-helikopter-szulok-es-veszelyei.htmlA helikopterszülőség fogalma egy viszonylag új keletű jelenség, és hallatán a legtöbbeknek olyan történetek jutnak eszükbe, amikor a szülő még felnőtt gyermekét is elkísérte az állásinterjúra, vagy levelet írt egyetemista fia kollégiumi igazgatójának, melyben a szobatársra panaszkodott. CsaládThinkstockNagyapjára ütött a kis György herceghttp://www.life.hu/csalad/20151124-gyorgy-herceg-nagyapjara-karoly-hercegre-utott.htmlA természetimádó Károly herceggel készült interjúból kiderült: a kis trónörökös legalább annyira szeret a szabad levegőn tevékenykedni, mint nagypapája.Család--Új kislánnyal bővült a Beckham-család? Íme az első fotó Olive-ról!http://www.life.hu/csalad/20151123-david-beckham-csaladja-egy-negylabuval-bovult-olive-egyszeruen-ennivalo.htmlHát nem zabálnivaló? Ő a világhírű focista családjának új tagja. A neve Olive, és imádja, ha játszanak vele. CsaládAFPTévhitek a családon belüli erőszakról - Első részhttp://www.life.hu/csalad/20151120-tevhitek-a-csaladon-beluli-eroszakrol.htmlA családon belüli erőszakról a köztudatban élő tévhitek eloszlatása a NANE Egyesület feladatainak egyik legalapvetőbb része, mivel e tévhitek sokszor ellehetetlenítik mind az áldozatok segítségkérését, mind az ismerősek és az intézmények beavatkozását. CsaládThinkstockCsobot Adél pocakja egyre gömbölyűbb - Tündéri felvétel!http://www.life.hu/csalad/20151123-igy-gombolyodik-a-terhes-csobot-adel-pocakja.htmlHaspólóban lépett a Sztárban sztár színpadára vasárnap az egyik legvagányabb kismama, Csobot Adél, így a nézők is megcsodálhatták egyre jobban gömbölyödő pocakját. Család--A családon belüli erőszak nem magánügy - A Life.hu a nőkkel szembeni erőszak ellenhttp://www.life.hu/csalad/20151120-life-hu-a-nane-egyesulettel-a-nok-es-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen.htmlA nők ellen világszerte követnek el nemi erőszakot, családon belüli erőszakot és az erőszak egyéb formáit. Ha csak a hazai statisztikákat nézzük, a számok akkor is sokkolóak és elszomorítóak. Miért félünk megszólalni? Miért nem kérünk segítséget?CsaládThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.